- Kanskje tar jeg meg en øl i Bergen i morgen

Sier Bruce Springsteen. I kveld lover han et nytt show.

DET ER IKKE ET MYSTERIUM Å LAGE LÅTER: Mener Bruce Springsteen, som bare setter seg ned med gitaren. Alle foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet.
DET ER IKKE ET MYSTERIUM Å LAGE LÅTER: Mener Bruce Springsteen, som bare setter seg ned med gitaren. Alle foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BERGEN/OSLO (Dagbladet.no):En smule forsinket på grunn av bergenstrafikken, ankom endelig Bruce Springsteen SAS-hotellet i Bergen i kveld.

Så å si på slaget klokka seks kjørte bilkortesjen fram foran hotellet. Til tross for at han nettopp hadde fløyet fra Stockholm, så var det en Springsteen i toppform som ønsket pressen velkommen.

- Jeg er veldig opplagt, og gleder meg til kveldens konsert. Om jeg er sliten? Nei, dette er mer enn en jobb. Det er morsomt, en dedikasjon, en kjærlighet, sa Springsteen.

- Ikke et mysteriumHan lovet et annet show enn de tre som han hadde underholdt söta bror med.

- Showet varierer fra gang til gang, og jeg pleier å bytte ut store deler av repertoaret, sa Springsteen, som også la ut om selve låtskrivingsprosessen:

- Det er ikke et mysterium å lage låter. Det er bare å sette seg ned, og så enten kommer det, eller så gjør det ikke. Det er det låtskriving handler om.

- Har liddSpringsteen, som er en ihuga fan av Barack Obama, benyttet også sjansen til å skryte litt av den amerikanske presidenten.

- Det var på tide med forandring. Folk i USA og ellers har lidd under særdeles dårlig lederskap og en katastrofal utenrikspolitikk i mange år nå. Vi må få motsetningene til å opphøre, erklærte Spingsteen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer