Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kanye West: - Jeg har laget den beste plata noensinne

Forbereder musikkverden på slippet.

KANYE OG KONA: Kim Kardashian og Kanye West har fått to barn samme. Foto: NTB Scanpix
KANYE OG KONA: Kim Kardashian og Kanye West har fått to barn samme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Kanye West har aldri mangla innskudd på kontoen for god selvtillit, og nå som superstjerna snart skal slippe ny plate er han på ny kjepphøy på egne vegne.

West har kort og godt kunngjort på Twitter at hans nye skive er den beste plata - noensinne i musikkhistorien.

- Så glad for å være ferdig med den beste plata i historien, tvitrer Chicago-rapperen sammen med et bilde av en håndskreven låtliste til den nye plata.

Navn som Ty Dolla $ign, Kendrick Lamar og Post Malone skal bistå West på verket. Det er nå tre år siden Wests forrige soloskive, beskrevet av Dagbladets anmelder som «kunsten å gi faen».

Kanye Wests inngifta slektning, modellen Kylie Jenner, har også sendt sin lille hilsen til fansen gjennom Wests låtlista: «Kylie var her», har hun kvittert nederst på lappen. 

West og kona Kim Kardashian har vært i mye utenomsportslig oppmerksomhet den siste tida. De to er blant annet kritisert for å kjøpe svindyre pelsjakker til dattera North West (2). Tidligere i år hevdet Wests eks at han ikke skriver sine egne låter

Like før jul slo ble det også kjent at Kanye West og flere av hans stjernevenner har brukt et sample fra den norske kristenfunkgruppa Good News' over 40 år gamle låt «Konkusjon» til akkompagnere messinga deres om «money, pussy, alcohol».

«Swish», som det nye vindunderet til West skal hete, blir hans sjuende studioalbum, og slippes 11. februar. Skal vi tro mannen bak, blir altså musikkverden aldri den samme etter det. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media