Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kanye West besøkte Trump

Donald Trump har fått besøk av musikeren Kanye West, som sjokkerte mange fans da han etter valget omfavnet USAs påtroppende president.

I TRUMP TOWER: Kanye West troppet opp i Trump Tower med nybleket hår tirsdag morgen. Med seg hadde musikeren et stort følge, men kona Kim Kardashian West var ikke blant dem. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kanye West sto taus ved siden av Trump da paret poserte for fotografene i Trump Tower etter møtet i New York tirsdag morgen.

Trump bedyret at de er «bare venner», kalte rapperen for en «god mann» og fortalte at de hadde diskutert «livet».

– Jeg vil bare ta et bilde nå, svarte Kanye West på spørsmål fra pressen om hvorfor han ikke sa noe.

39-åringen ble nylig utskrevet etter å ha vært innlagt på sykehus i Los Angeles på grunn av stress og utmattelse. Få dager tidligere avbrøt han sin USA-turné.

Under en konsert i California i november sa Kanye West at han ikke stemte ved valget, men at han ville ha stemt på Trump. Musikeren roste den påtroppende presidentens kommunikasjonsmetoder og gjentok også at han selv planlegger å stille som kandidat til presidentvalget i 2020.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!