UTSATT: Kanye West og Jay-Zs samarbeidsplate «Watch the Throne» har solgt over 1,2 millioner eksemplarer bare i USA og gikk rett inn på Billboards albumliste. Stjerneduoen skulle ta turen til Norge og Telenor Arena, men denne konserten er nå utsatt. Foto: Scanpix
UTSATT: Kanye West og Jay-Zs samarbeidsplate «Watch the Throne» har solgt over 1,2 millioner eksemplarer bare i USA og gikk rett inn på Billboards albumliste. Stjerneduoen skulle ta turen til Norge og Telenor Arena, men denne konserten er nå utsatt. Foto: ScanpixVis mer

Kanye West og Jay-Z i Norge utsatt på ubestemt tid

- Dette er kjempeleit.

(Dagbladet): Dagbladet kunne i går bringe nyheten om at Kanye West og Jay-Z skulle holde konsert sammen i Telenor Arena den 28. mai.

Norgesbesøket er nå utsatt på ubestemt tid, melder arrangøren Live Nation.

«Konserten med Jay-Z og Kanye West - «Watch The Throne» som ble offentliggjort tirsdag 24. januar er utsatt på ubestemt tid. Vi har på det nåværende tidspunkt ingen ytterligere informasjon. Vi kommer med mer informasjon så snart vi har dette i hende», skriver de i en pressemelding.

Kristin Svendsen i Live Nation sier til Dagbladet at det ikke bare er Oslo-besøket, men hele Europa-turneen, som nå er utsatt.

- Jeg vet ikke mer enn det som står i pressemeldinga for øyeblikket. Vi sitter her og venter til vi får mer beskjed. Dette er kjempeleit, sier Svendsen.

Kanye West og Jay-Z er blant verdens rikeste rappere og har vellykkede karrierer på gang hver for seg, men bestemte seg i 2010 for å samarbeide om et album i sin helhet.

Forventningsbarometrene begynte å gløde med en gang ryktene om «Watch the Throne» begynte å svirre, og i fjor sommer ble albumet sluppet ganske så plutselig med gjesteopptredener fra en rekke prominente venner.

Jay-Zs kone Beyoncé og det nye stjerneskuddet Frank Ocean, som Dagbladet mente lagde fjorårets beste album, var også med på presse albumet inn som nummer én på den amerikanske Billboard-lista. Til nå har det solgt rundt 1,2 millioner kopier - bare i USA