Kaos hos Simpsons

 • Se bilder fra spillet her.

  «The Simpsons: Hit & Run» er intet mindre enn det første vellykkede Simpsons-spillet (hvis du ser bort fra arkade-spillet «The Simpsons», som var verdt noen timer og altfor mange tiere).

  Som en nær blåkopi av de siste «Grand Theft Auto»-spillene, er dette din mulighet til å utforske og sette Springfield på hodet, enten du er Homer, Bart, Marge, Lisa- eller Kwik-E-Mart-helten Apu.

  Springfield er invadert av robotbier, mystiske svarte overvåkingsbiler og ikke minst den tankestyrende coladrikken Buzz , og for å komme til bunns i mystikken må en lang rekke oppgaver løses.

  Disse er stort sett basert på bilkjøring i ymse former, det være seg kappkjøring eller simpel ramponering. Dessuten vil du bevege deg både innendørs og utendørs til fots, enten på spesifikke oppdrag, eller bare for å utforske byen. Det er i disse til fots -sekvensene spillets aller største svakhet trer fram, nemlig en litt klønete kameraføring- men som regel går det greit med litt tålmodighet.

  Selv om svært mye er hentet fra «Grand Theft Auto»-serien, veies likevel spillets mangel på originalitet opp med dets geniune forståelse av humoren i tv-serien «The Simpsons».

  Spillet er skrevet av de samme folka som står bak tv-serien, og stemmene i spillet er alle hentet fra skuespillerne i tv-utgaven.

  Med et spill så spekket med underfundig og velkjent humor mellom henda, vil du garantert ha det gøy - spesielt om du er fan av serien. Og er du ikke det: Fy skam.

 • Se bilder fra spillet her.