«Kaos og klemfare»

Av Stine Klevberg Tynes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||PRESENTASJON:

Jeg har utviklet en serie som delvis er basert på mitt eget liv. Jeg henter inspirasjon fra hendelser og mennesker jeg kjenner og omgås. Men det meste er fjas og fanteri.

Handlingen foregår rundt tre hovedpersoner, samboerparet Snorre og Selma, og deres kanadiske minigris Bellman. Den menneskelige delen av trioen er hardt arbeidende studenter. Selma er designstudent og Snorre er biologistudent. Snorre elsker naturen, og skyter på det meste som rører på seg. Selma er stikk motsatt, urban og dyreelskende. Så klart det ligger an til konflikter. Det oppstår jo selvsagt mange litt mer dagligdagse konflikter også, sånn typisk mars vs. venus greier, men helst uten de store klisjeene. Derav også grunnen til tittelen, det hersker ofte kaos i husholdet, men klemmene sitter løst. Der er fare for klemmer, vi snakker klemfare.

Minigrisen Bellman har et stort hjerte, og er sånn akkurat passe utstyrt når det kommer til intelligens. Bellmans utforsking av den menneskelige verden kommer til å bli en stor del av serien. Jeg kommer også til å introdusere episoder og personer fra de to forskjellige studentmiljøene / studiestedene. Jeg har også store planer om å introdusere en figur som etter hvert kommer til å bli en god venn av Bellman, den selvopptatte, nesten onde katten Luzifer (selvdøpt, hans egentlige navn er Lulu)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer