Kaos rundt farskapet

PARIS (Dagbladet): Prinsesse Stéphanie av Monaco satte i går tidlig sitt tredje barn til verden, stadig uten å oppgi hvem som er Camille Marie Kellys far. Det er i hvert fall ikke Stéphanies siste venn, Fabien Barthez, keeper på Frankrikes VM-lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Camille så dagens lys kl. 9.23. Det står bra til med mor og barn. Det var den eneste meldingen fra fyrstehusets talskvinne i går.

Foreløpig vil ikke Stéphanie oppgi hvem som er far til Camille Marie Kelly. Det skal - igjen - være en av Grimaldi-familiens livvakter. Og denne gangen er det ikke Daniel Ducruet (37) - prinsessens fraskilte mann og far til hennes to første barn, Louis (5 =) og Pauline (4), som i flere år var Stéphanies livvakt.

«Hovedmistenkt»

Den «hovedmistenkte» livvakten denne gangen er Jean-Raymond Gottlieb (30) som Stéphanie begynte å «date» sist høst. En periode tok «alle» i Monaco det for gitt at han måtte være faren. Men Stéphanies livsstil gjør at ingen har kunnet være sikker særlig lenge.

Fabien Barthez (26), nybakt verdensmester i fotball og Stéphanies nåværende flamme, er imidlertid helt uaktuell som far. Barthez er til daglig keeper på Monacos lag, der han traff prinsessen. Deres romanse har vært stadig omtalt i mediene i det siste, ikke minst fordi alle visste at han ikke var faren til barnet. Til det kom han altfor seint inn i den fyrstelige romanse. Barthez er i dag en nasjonal helt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer