Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kaos rundt farskapet

PARIS (Dagbladet): Prinsesse Stéphanie av Monaco satte i går tidlig sitt tredje barn til verden, stadig uten å oppgi hvem som er Camille Marie Kellys far. Det er i hvert fall ikke Stéphanies siste venn, Fabien Barthez, keeper på Frankrikes VM-lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Camille så dagens lys kl. 9.23. Det står bra til med mor og barn. Det var den eneste meldingen fra fyrstehusets talskvinne i går.

Foreløpig vil ikke Stéphanie oppgi hvem som er far til Camille Marie Kelly. Det skal - igjen - være en av Grimaldi-familiens livvakter. Og denne gangen er det ikke Daniel Ducruet (37) - prinsessens fraskilte mann og far til hennes to første barn, Louis (5 =) og Pauline (4), som i flere år var Stéphanies livvakt.

«Hovedmistenkt»

Den «hovedmistenkte» livvakten denne gangen er Jean-Raymond Gottlieb (30) som Stéphanie begynte å «date» sist høst. En periode tok «alle» i Monaco det for gitt at han måtte være faren. Men Stéphanies livsstil gjør at ingen har kunnet være sikker særlig lenge.

Fabien Barthez (26), nybakt verdensmester i fotball og Stéphanies nåværende flamme, er imidlertid helt uaktuell som far. Barthez er til daglig keeper på Monacos lag, der han traff prinsessen. Deres romanse har vært stadig omtalt i mediene i det siste, ikke minst fordi alle visste at han ikke var faren til barnet. Til det kom han altfor seint inn i den fyrstelige romanse. Barthez er i dag en nasjonal helt.

Etter at prinsessen begynte å «date» Barthez har onde tunger hevdet at et helt fotball-lag er kandidater til det nye fyrstebarnet.

Ducruet likevel?

En av de aktuelle er skitreneren Boris Brun som Stéphanie hadde et forhold til i fjor. De to hadde en romanse i fjor vinter, og skal ha gjenopptatt kontakten flere ganger det siste året. Stéphanie og Brun har blant annet vært sammen i franske Auron, der skitreneren er bosatt.

Den seinere tid har fransk og tysk presse begynt å spekulere i om Daniel Ducruet likevel er faren til Stéphanies barn nummer tre. De to omgås jevnlig, offisielt på grunn av de to barna de har sammen, men Daniels høyeste ønske skal være å innlede et forhold til prinsessen igjen. Ducruet avviser imidlertid disse ryktene.

Stéphanie av Monaco, Stéph' de Monac' blant venner, har i mange år vært skandaleprinsessen i lilleputtstaten ved den franske rivieraen. Hun skal ha vært så hekta på stoff at pappa, fyrst Rainier, måtte sende henne på diverse avvenningskurer. I 1988 ville hun bli rockesanger, men floppet fullstendig

Det var på denne tida fyrst Rainiers villstyring av en datter fikk øynene opp for Ducruet.

Rainier nølte

Paret fikk sine to barn før de endelig fikk fyrst Rainiers godkjennelse og kunne bli viet i juli 1995. Ekteskapet varte i bare 15 måneder, til Ducruet ble avbildet i bare nettoen sammen med Miss Belgia Nude, Fili Houtemann. Stéphanie fikk historiens raskeste skilsmisse i oktober 1996.

Stéphanie, som har den suksessfulle forretningskjeden Replay bak seg, taler sin egen sak.

- Jeg er ingen opprørsprinsesse. Jeg har bare levd livet til jenter på min alder. Jeg har alltid respektert familien og protokollen, sa Stéphanie i et intervju med fransk fjernsyn i går, tatt opp før fødselen.

PÅ STRANDKLUBB: Så seint som tirsdag ettermiddag viste Stephanie seg på Monacos eksklusive Beach Club med sin kjempemage. I går morges fødte hun sitt barn nummer tre, en datter. "Skandaleprinsessen nekter imidlertid å oppgi hvem som er barnets far. Etter Stephanies mange forhold mangler det ikke på kandidater.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!