Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kaoslaget Norge

- Sammen var vi søppel, sier Janne Rønningen om de norske kjendisene i «Robinson VIP». Mens svensker og dansker var effektive, klarte ikke det norske laget å reise hytte engang.

Jan Simonsen, Gry Jannicke Jarlum, Ole Klemetsen, Janne Rønningen og Lene Elise Bergum er Robinson-laget som ikke klarte selv de enkleste ting.

Mens svenskene og danskene samlet seg om oppgavene sine, sto nordmennene med bare en presenning som beskyttelse mot regnet den tredje dagen på øya.

Måtte ha hjelp

Ikke klarte de bygge hytte, ikke klarte de tenne bål, og ikke klarte de lage skikkelig mat _ ikke før svenskene kom til unnsetning.

I morgen, etter to ukers utsettelse, sender TV3 første episode av «Robinson VIP». Det norske laget står i sentrum for TV-begivenhetene.

Treiginger

- Det så ut som om lagene var satt sammen med ulike formål. Det danske og det svenske laget ble satt sammen for å vinne. Vi var satt sammen for å lage trøbbel, sier Lene Elise Bergum.

- Fysisk var vi treigere. Det danske laget var det med mest samhold i, og svenskene var de mest fysiske, konstaterer Ole Klemetsen i ettertid.

DET NORSKE LAGET: Lene Elise Bergum, Ole «Lukkøye» Klemetsen, Jan Simonsen, Janne Rønningen og Gry Jannice «J-Diva» Jarlum representerer Norge i «Robinsen VIP». Nordmennene sleit fra første stund på øya.
DET NORSKE LAGET: Lene Elise Bergum, Ole «Lukkøye» Klemetsen, Jan Simonsen, Janne Rønningen og Gry Jannice «J-Diva» Jarlum representerer Norge i «Robinsen VIP». Nordmennene sleit fra første stund på øya. Vis mer

- Danskene var flinkest til å holde sammen, de var snille og gode med hverandre. Svenskene levde også i idyll, de hadde mye humor. Mens vi... Nei, sier Bergum.

- Det norske laget var konstruert for konflikter. «Finn fem feil», liksom. Sammen var vi søppel, mener Janne Rønningen.

Dagbladet fulgte de første innspillingsdagene på øya Besar utenfor østkysten av Malaysia.

Allerede dag 2 kom de interne rivningene til uttrykk.

- Det er umulig å føle seg inkludert. Lene og Ole har en plan. Begge er «frokost-TV»-mennesker. De smiler, synger og snakker i korte, ferdigtygde setninger, slo Janne Rønningen fast.

- Noen gjør hva som helst for penger. Lene for eksempel. Janne også. Hun har allerede skjelt meg ut og sagt «jeg driter i deg». Begge kommer til å stemme meg ut så fort de får sjansen, sa Gry Jannicke Jarlum.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media