Karakterløs

Ninni og Rolf nufser med lille Goggen på fødestua. Likevel ligger spørsmålet der: Er Rolf Goggens pappa?

Eller kom sæden fra hotellkongen sjøl? Eller fra hans dvaske playboysønn Jens August? Det gikk som kjent litt i surr for hjertegode Ninni.

  • I går havnet pikkolo Knut Arne, kjæreste med Benedicte, igjen i senga med Sissel. Pappagutten Thomas forsøkte å hyre forsmådde Benedicte som hotellspion. Gamle fru Astrid føler at hennes personlige butler Åge skjuler ting. Den gamle seniorpikkoloen har fått stripete dress og ser utilpass ut i den. Harrytassen Svein, Ninnis bror og kanskje seriens ekleste karakter - og blant de mest troverdige - møtte opp dritings hos den lille, lykkelige familien på fødestua.
  • Men dette er peanøtter. Det store dramaet foregår i en kjeller. Der ligger en kidnappet og uvasket Victoria bundet. I går var spørsmålet: Hadde tomsingen kuttet av Victorias finger med en kjøttøks eller bare lot han som? Hvordan vil Juni og Ragnar reagere når de får en finger i posten?
  • En utrolig lite glamorøs skandale. Men det verste er at Victoria-kidnappingen drøyer og drøyer. Herregud, nå er det nok, jeg støtter alle klageinnleggene på TV2s «Cæsar»-side: Nå er vi møkk lei av at Victoria ligger der og lider. Noe må skje? Juni og Ragnar må få ut finger'n?
  • «Cæsar»-persongalleriet er kraftig utvidet, særlig på ungdomssiden. Men karakterene er blitt stadig flatere, kjedeligere og mindre glamorøse. Typene har fått et white trash -preg. De ser dårlig ut, de eier ikke stil. Blake og Krystle i «Dynastiet» hadde stil, George Anker-Hansen hadde stil. Skandalene de hverdagsvulgære figurene dumper oppi er verken intrikate eller delikate. Serien mangler nå ekte karakterer med farlig sjarm og evne til utspekulert, underholdende maktspill. Og når det ikke lenger er karakterer vi gidder å følge, har «Hotel Cæsar» et problem.