Karaoke med stil

I kveldens Idol blir de fem til fire. Hvem mener du bør ryke ut?

(Dagbladet.no): Idol-kjøret fortsetter med uforminsket styrke, og i kveld skal Sandra, Susanne, Margaret, Håkon og Kjartan til pers i i kjole eller smoking og til tonene av storband.

- Fredag er en spesiell dag, men de koste seg på prøvene og her er stemningen fin, sier TV 2s pressekontakt for Idol, Bjarne Laastad, til Dagbladet.no.

- Sandra er frisk

Han opplyser at Sandras stemme er frisk etter forrige ukes trøbbel. Overfor Avisa Nordland sier Sandra at hun gleder seg til kveldens konkurranse, men at hun dessverre ikke har fått øvd skikkelig på grunn stemmebånd-trøbbelet.

Kveldens tema er storband, og det er første gang finalistene synger sammen med et liveband. Ifølge Laastad faller visst den opplevelsen i smak, og det var kun glis og store øyne under dagens prøver.

- Nervøse

- Men det er klart de er nervøse og i kveld blir de fem til fire. Neste uke skal de synge filmlåter og én til stemmes ut. Om to uker bestemmer juryen hvilke låter de tre gjenværende skal synge, før finalen mellom de to siste går av stabelen 14. mai, sier Laastad til Dagbladet.no.

De fem gjenværende har tilbrakt den siste uka med blant annet autograf-signeringer og hamburger-stunt i tillegg til forberedelsene til kveldens opptreden.

EN MÅ UT:Øverst og nedover: Margaret, Håkon, Kjartan, Sandra og Susanne. Foto: SCANPIX
EN MÅ UT:Øverst og nedover: Margaret, Håkon, Kjartan, Sandra og Susanne. Foto: SCANPIX Vis mer

Her er kveldens finalister:

  • Susanne B. Nordbøe. Synger: «Fly me to the moon» (Frank Sinatra)
  • Kjartan Salvesen. Synger: «The lady is a tramp» (Frank Sinatra)
  • Margaret Berger. Synger: «It\'s oh so quiet» (Björk)
  • Sandra Lyng Haugen. Synger: «L-O-V-E» (Nat King Cole)
  • Håkon Njøten. Synger: «You can\'t take that away from me» (Robbie Williams)