Kardashian West kan tjene 510 millioner kroner på mobilapp

Bare fordi navnet hennes brukes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Såkalte app'er til smarttelefon har blitt et stadig større marked, og snart finnes det nok en app for alt.

En av dem som kan kan prise seg lykkelig for den nye trenden er superstjerna Kim Kardashian West.

Selskapet Glu Mobile har nemlig utviklet en spill-app som baserer seg på hennes liv.

Populær app Appen «Kim Kardashian: Hollywood» ble lansert for tre uker sider, og allerede anslås det at appen vil være verdt svimlende 200 millioner dollar innen året er omme, skriver nettstedet Forbes.

Sjefen i Glu Mobile, Niccolo de Masi, sier til Forbes at det var selskapet som selv tok kontakt med Kardashian om idéen.

- Vi tenkte at Kim Kardashian West uten tvil er den beste merkevaren i verden i dag og vi tok kontakt med henne. Alle skjønte fort at dette var en gedigen forretningsmulighet, sier han.

Ifølge nettstedet TMZ kan realitystjerna tjene seg søkkrik på samarbeidet.

TMZ erfarer at Kardashian West vil kunne tjene 85 millioner dollar, altså rundt 510 millioner norske kroner, på appen i hennes navn.

Lag en «stjerne» I spillappen skal du lage din egen «Hollywood-stjerne» ved hjelp av Kim Kardashian West's tips og triks.

Du kan blant annet kle opp stjerna i forskjellige antrekk, velge hvilke kjendiser vedkommende skal gå på date med og utforske røde løpere, eksklusive klubber og butikker.

Kim Kardashian Wester kjent fra realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» og er blitt svært profilert etter at hun ble kjæreste med rapperen Kanye West. Paret, ofte omtalt som Kimye, giftet seg i mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer