Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Melodi Grand Prix 2017

Kåre Magnus Bergh og Line Elvsåshagen klare for Melodi Grand Prix

- En sinnsyk ære, sier Elvåshagen.

KLARE FOR FEST: Kåre Magnus Bergh er for veteran å regne i Melodi Grand Prix-sammenheng. Line Elvsåshagen debuterer. Foto: 
<span style="background-color: initial;">NRK / Julia Marie Naglestad</span><div><br></div>
KLARE FOR FEST: Kåre Magnus Bergh er for veteran å regne i Melodi Grand Prix-sammenheng. Line Elvsåshagen debuterer. Foto: NRK / Julia Marie Naglestad

Vis mer

(Dagbladet): Når den norske utgaven av verdens største musikkonkurranse, MGP, går av stabelen i Oslo Spektrum 11. mars i år, er det Line Elvsåshagen og Kåre Magnus Bergh som skal lede finalister og seere gjennom det hele, melder NRK.

Kåre Magnus Bergh har gjort det før. De to siste åra har han vært å finne på podiet, mens Line Elvsåshagen, debuterer.

Jorda rundt

Elvsåshagen er kjent for å ha reist verden rundt med NRK-programmet «Line reiser jorda rundt», og i høst sjarmerte hun Norge med P3-suksessen «Line dater Norge».

PÅ DATE: Line Elsåshagen klar for ny date i P3-programmet. Foto: NRK
PÅ DATE: Line Elsåshagen klar for ny date i P3-programmet. Foto: NRK Vis mer

At hun er Melodi Grand Prix-fan, legger hun ingen skjul på.

- Dette er en sinnsyk ære, og en av mine største drømmer går i oppfyllelse. Jeg er blodfan av Melodi Grand Prix, og har vært det i mange, mange år. Føler jeg skal ta vare på en nasjonalskatt, sier hun.

Ekstra moro

Kåre Magnus Bergh er fornøyd med sin nye makker.

- Å lede Melodi Grand Prix er jo bare gøy. Og jaggu ser det ikke ut til at folk liker det. Ekstra moro blir det med MGP-entusiasten Line med på laget, melder han.

I fjor var det 1,3 millioner seere som så den norske finalen. Hvem som skal kjempe om en billett til den internasjonale finalen og representere Norge i Euroviosion Song Contest i Kiev, blir kjent 7. februar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling