Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kåre med varene ute

Aldri tidligere har en norsk popartist tatt'n lenger ut enn det Kåre & The Cavemen-sjef Kåre Pedersen gjør på forsiden av musikkavisa Puls Furore denne uka. - Dette har jeg drømt om lenge, sier den splitter pine nakne Kåre til Dagbladet.

- Jeg vil vise for alle og enhver hvor tøffe Kåre & The Cavemen er. Derfor gjør jeg dette, kommenterer Kåre Pedersen. I intervjuet som følger nakenbildene i Puls Furore (i salg fra i morgen), trakasserer det populære rockebandet både Vegard Ulvang og kronprins Haakon Magnus.

- Kronprinsen er dyslektiker

«Vi har en veldig sporty innstilling til dette her, og har samme motto som Vegard Ulvangs familie: Vinn eller forsvinn,» sier de. Bakgrunnen er selvfølgelig skieneren Ulvang som opplevde at broren døde under særdeles tragiske omstendigheter på Finnmarksvidda.

Bandet, som har fått skamros for sitt nyutgitte debutalbum «Jet Age», er om mulig enda mindre taktfulle overfor kongefamilien.

«Haakon Magnus prøver å lære å spille bass nå. Gitar ble litt for vanskelig siden det var seks strenger. Det er ikke så lett, for siden han er dyslektiker har han problemer med å vite når han skal spille A, og når han skal spille G ...»

- Vi mener det vi sier og er ikke ute etter å lage skandale, hevder Pedersen overfor Dagbladet.

- Verken jeg eller noen av de andre i bandet har ønsket å trakassere Vegard Ulvang. Vi støtter ham. Vi støtter også familiens motto: Vinn eller forsvinn.

- Hvordan kjenner dere til at dette er familiens motto?

- Vi har svært gode kilder som forteller oss det, uttaler Kåre & The Cavemen-trommis Pedersen. Han ser ingen grunn til at Vegard Ulvang skal ta bandets uttalelser ille opp. Påstandene om at kronprinsen har dysleksi, hevder nok en gang Kåre & The Cavemen å ha fra gode kilder.

- Vi regner med at han har dysleksi. Joda, han har det, sier Pedersen.

Anne-Kat. har sett'n før

Kåre & The Cavemen har holdt en usedvanlig høy medieprofil det siste halvåret. Først og fremst kan de takke NRK 2-programmet «Direkte lykke» for sin berømmelse. Harestua-bandet har vært fast husband siden programstart i september. Sammen med programleder Anne-Kat. Hærland har de fått en ubetinget kultstatus. Den siste tida har det imidlertid blitt mer enn bare skjermrølp på Cavemen-sjefen og frøken Hærland. Kåre og Anne-Kat. er blitt kjærester.

- Joda, det stemmer at vi er sammen, bekrefter Pedersen.

- Hva synes hun om at du stiler opp på nakenbilder?

- Hun har sett kuken min så mange ganger at det neppe burde by på noen problemer. Hun er jo vant til å se meg naken.

- Hva med moren din, synes ikke hun dette er litt drøyt?

- Hun bor i Brasil, svar Pedersen kontant. Pedersen gir uttrykk for stolthet over å være den første norske rockestjernen som poserer uten en tråd.

- Dette er fett. Ingen har gjort det før meg, flirer Kåre, som sier seg villig til å kjøre nakenimagen enda lenger.

Lek- ambisjoner

- Hvis Linda Johansen i Lek ringer og spør om jeg vil posere i bladet hennes, så er det greit for meg, understreker han. Kåre & The Cavemen gikk som en rakett inn på hitlistene tidligere denne uka. Albumet «Jet Age» har høstet terningkast seks i Dagbladet og fem i VG.

- Helt som forventet. På forhånd tippet jeg sekser i Dagbladet og femmer i VG, påstår Pedersen, som sammen med sine Cavemen er i ferd med å bli Norges svar på skandalemakerne i Oasis. Alt dette for å få oppmerksomhet, Pedersen?

- Nei, vi er oss sjøl. Vi trenger ikke å late som vi er popstjerner. Vi er popstjerner, avslutter han i kjent stil.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media