Kåret til tidenes rapper 19 år etter sin død. Fortsatt er ingen dømt for drapet på The Notorious B.I.G.

Biggie Smalls er fortsatt størst.

VINNER: The Notorious B.I.G. ble skutt i Los Angeles 9. mars 1997. Her fra utdelingen av Billboard Music Awards i New York 6. desember 1995, der artisten vant prisene for beste rapartist og rap-singel. Foto: AP/SCANPIX
VINNER: The Notorious B.I.G. ble skutt i Los Angeles 9. mars 1997. Her fra utdelingen av Billboard Music Awards i New York 6. desember 1995, der artisten vant prisene for beste rapartist og rap-singel. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drapet på Christopher Wallace, bedre kjent som Biggie Smalls eller The Notorious B.I.G., sjokkerte en hel musikkverden i mars 1997.

Med tanke på 2Pac-drapet et halvt år tidligere, fryktet man at hiphop-miljøet ville bryte ut i full krig. Det skjedde heldigvis ikke, men Biggies venner, familie og fans har fremdeles ikke fått noe svar på hvem som tok livet av 24-åringen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer