Kari (66) laget Careys bikini

- Jeg skrek da jeg oppdaget Mariah Carey i en av mine hjemmehekla bikinier, ler Kari Myrvold (66). Nå vil hun gjerne ha kontakt med superstjernen.

- Jeg prøvde å ringe henne, men hun står ikke akkurat i telefonkatalogen, og noen presseagent fant jeg ikke. Jeg er så nysgjerrig på hvordan hun har fått tak i en av mine bikinier, forklarer Kari Myrvold.

Mariah Carey går nå rundt i en bikini, størrelse 75 B, fra Asker og Norge. Hun er fotografert i bikinien hånd i hånd med kjæresten Luis Miguel på stranda i Acapulco i Mexico.

Blomsterkasse

- Jeg har en venninne som har vært over i Florida to ganger med mine bikinier, og samtlige har blitt solgt etter visningene, sier Myrvold. Det er en liten detalj som overbeviste designeren om at Carey faktisk bruker hennes kreasjon på papparazzibildet fra stranda i Mexico: Mellom puppene til Mariah henger en brunmalt manillaring som er blitt brukt som oppheng på en av Karis blomsterkasser.

Mye glamour

- Det finnes bare to slike bikinier i hele verden, jeg har den andre selv. Ett eller annet sted.

Myrvolds bikinier har også prydet forsiden på Sports Illustrated, blitt brukt i en Baywatch-episode og i norske blad som Det Nye og Vi Menn.

Men det viktigste først, hvilken cup bruker den bikinikledde sangfuglen?

- Hæ? ... Det må bli B-cup. Skjønt; hun flyr jo opp og ned i vekt som surmelk i en kattunge, fastslår 66-åringen, som tar rundt 700 kroner for en Carey-bikini.

- Men jeg lager ikke akkurat den typen lenger, den henger ikke på jentene ...

VELDIG FIN BIKINI: Modell Mona Eriksen i en forbedret utgave av Mariah Careys håndheklete bikini. - Jeg måtte slutte med stropper på sidene, fordi bikinien datt av, forklarer designer Kari Myrvold.