Kari Bremnes klar for «Norges vakreste utescene»

Wandrups utvalgte: Tidenes konsertsesong i Ravnedalen.

RAVNEDALEN: Kari Bremnes åpner en sterk konsertsesong på utestedet Generalen i den fagre Ravnedalen i Kristiansand. Foto: NTB/Scanpix
RAVNEDALEN: Kari Bremnes åpner en sterk konsertsesong på utestedet Generalen i den fagre Ravnedalen i Kristiansand. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Sommerens konsertsesong er i gang i Ravnedalen i Kristiansand.

I et parkanlegg tilrettelagt av Henrik Wergelands bror Oscar i 1859, ligger spisestedet Generalen, der ukentlige konserter arrangeres i omgivelser Ole Paus har kalt «Norges vakreste utescene».

Han opptrer på stedet hvert år, og 15. juli står han på scenen sammen med Ingvild Homme.

Men allerede torsdag 9. juni er Kari Bremnes på plass. Konserten er allerede utsolgt, men folk som befinner seg i området, vil høre hennes særegne stemme i de fagre omgivelsene.

Videre utover sommeren kommer på rekke og rad Oakland Rain & Maria Due, Thomas Dybdahl, Marte Wulff, Jan Eggum, Vidar Busk & Kjetil Grande, Jonas Alaska & Margido, Odd Nordstoga, Tønes, Helene og Ivar Bøksle, Erik Faber, Solveig Slettahjell, Knut Reiersrud & In the Country og til slutt Midnight Choir 26. august.

Ekstra spenning knytter seg til 19. juli. Da kommer det suverene bandet Farmer?s Market, med Stian Carstensen i spissen.

Og 10. juli er det duket for en sensasjon. Da stiller et av de mest spennende navnene i nyere country på scenen: Daniel Romano fra Canada.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer