Kari Jaquesson vil politianmelde «Trygdekontoret»

- NRK bryter loven.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Treningsguru Kari Jaquesson er kritisk til NRK og programmet «Trygdekontoret».

Hun mener statskanalen bryter loven.

- NRK bryter loven. Sexkjøp er ulovlig, også i utlandet. Jeg oppfordrer til at påtalemyndighetene ser nærmere på dette. «Trygdekontoret» sprettet champagnen og sa at Kringkastingsrådet frikjente dem, men etter min mening er det ikke Kringkastingsrådet som skal se på dette, det er det påtalemyndighetene som skal, sa hun i kveldens sending av NRK-programmet «Dagsnytt 18», og la til:

- Hvis ingen andre gjør det, så skal jeg politianmelde det.

Til Dagbladet utdyper hun:

- At NRK bryter loven er ikke en mening, men et faktum all den tid det er ulovlig å betale andre for å utføre seksuelle handlinger med seg selv eller andre. Kringkastingsrådet anså at det ikke var klandreverdig å bruke offentlige midler til å betale prostituerte, og at man kunne benytte såkalte smutthull i lovverket for å rettferdiggjøre innslaget som ble sendt tidligere i år. Men det er ikke Kringkastingsrådet som skal avgjøre om det skal reises påtale mot bedriften NRK eller enkeltpersoner i ledelsen, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.