Spiller operalegenden Maria Callas

Kari Onstad om datteren: - Jeg visste ikke at hun var alkoholiker

Skuespiller, danser og dj Kari Onstad om rollen som Maria Callas, utroskapspakten og det turbulente livet med regissør Stein Winge, og datterens alkoholisme.

STERK KVINNE: Kari Onstad har vært skuespiller i over 50 år. - Jeg traff Stein Winge på Teaterhøyskolen. Vi giftet oss tidlig, og har hatt et turbuent ekteskap. Det har vært et fargerikt liv, et liv i krig og fred. Vi blitt gamle, så nå er det bare fred, sier Kari Onstad. Foto: Anders Grønneberg
STERK KVINNE: Kari Onstad har vært skuespiller i over 50 år. - Jeg traff Stein Winge på Teaterhøyskolen. Vi giftet oss tidlig, og har hatt et turbuent ekteskap. Det har vært et fargerikt liv, et liv i krig og fred. Vi blitt gamle, så nå er det bare fred, sier Kari Onstad. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun er ikke akkurat mainstream, og gammel føler hun seg ikke. Kari Onstad (76) utfordrer seg selv om omgivelsene hele tiden.

Ble til «DJ Grandma»

For åtte år siden ville hun prøve noe nytt og ble dj. Hun kjøpte vinyl, platespillere og dukket ned i en verden hun ikke kjente fra før.

- Jeg er «DJ Grandma». Har noe gig-er, og får masse respons, sier Kari Onstad.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer