Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Spiller operalegenden Maria Callas

Kari Onstad om datteren: - Jeg visste ikke at hun var alkoholiker

Skuespiller, danser og dj Kari Onstad om rollen som Maria Callas, utroskapspakten og det turbulente livet med regissør Stein Winge, og datterens alkoholisme.

STERK KVINNE: Kari Onstad har vært skuespiller i over 50 år. - Jeg traff Stein Winge på Teaterhøyskolen. Vi giftet oss tidlig, og har hatt et turbuent ekteskap. Det har vært et fargerikt liv, et liv i krig og fred. Vi blitt gamle, så nå er det bare fred, sier Kari Onstad. Foto: Anders Grønneberg
STERK KVINNE: Kari Onstad har vært skuespiller i over 50 år. - Jeg traff Stein Winge på Teaterhøyskolen. Vi giftet oss tidlig, og har hatt et turbuent ekteskap. Det har vært et fargerikt liv, et liv i krig og fred. Vi blitt gamle, så nå er det bare fred, sier Kari Onstad. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

Hun er ikke akkurat mainstream, og gammel føler hun seg ikke. Kari Onstad (76) utfordrer seg selv om omgivelsene hele tiden.

Ble til «DJ Grandma»

For åtte år siden ville hun prøve noe nytt og ble dj. Hun kjøpte vinyl, platespillere og dukket ned i en verden hun ikke kjente fra før.

- Jeg er «DJ Grandma». Har noe gig-er, og får masse respons, sier Kari Onstad.

Hun forteller at reaksjonene på at «en gammel bestemor» står bak to Technics 1210-platespillere og scratsjer er utelukkende positive, «ikke fordi jeg er så god, men fordi jeg tør å utfordre meg selv og gjøre det jeg vil», som hun sier.

- Det er åtte år siden jeg startet som dj, sier hun entusiastisk.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?