Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Karianne (24) fikk endelig sitt første nyttårskyss: - Det var skikkelig digg

Traff blink etter Facebook-melding.

 LA UT PÅ FACEBOOK:  Karianne ville finne en fyr å kysse på nyttårsaften. Da la hun like så greit ut dette bildet på Facebook. Foto: Privat
LA UT PÅ FACEBOOK: Karianne ville finne en fyr å kysse på nyttårsaften. Da la hun like så greit ut dette bildet på Facebook. Foto: Privat Vis mer

(Dagbladet): - Jeg fikk et kyss og det var skikkelig digg, sier Karianne Wahlstrøm (24) til Dagbladet og ler rått.

For to uker siden la hun ut et bilde på Facebook av seg selv der hun holdt en plakat med påskriften:

 NYTTÅRSFEST:  Karianne fikk dessverre ikke tatt bilde av selve nyttårskysset, men her er Karianne sammen med venninnene på nyttårsfesten. Foto: Privat
NYTTÅRSFEST: Karianne fikk dessverre ikke tatt bilde av selve nyttårskysset, men her er Karianne sammen med venninnene på nyttårsfesten. Foto: Privat Vis mer

«Jeg søker et nyttårskyss da det aldri er opplevd før. Hvor mange må dele dette for at jeg skal finne den rette? Kjære frosk, send meg pm. Jeg er like hyggelig som jeg er søt»

Hun hadde vært singel i seks år og aldri fått et nyttårskyss, så derfor ville hun prøve lykken på Facebook.

Fikk kyss Og i går traff hun altså blink. Etter å ha fått over 2000 meldinger på Facebook traff hun noen heldige utvalgte på kaffedate i desember.

For to dager siden var hun på en veldig hyggelig date, som skulle vise seg å resultere i hennes første nyttårskyss.

Hun startet kvelden med middag med venninner på Grünerløkka, før ferden gikk videre til stor fest på Majorstua. Litt utover kvelden sendte hun melding til fyren hun hadde vært på date med, og avtalte å møte ham på Aker Brygge litt etter midnatt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Kysset kom riktignok ikke på slaget tolv, men innfridde likevel.

- Jeg var utrolig glad. Det hadde jo vært litt flaut om jeg ikke hadde fått det, nå som det har blitt så stor greie, sier hun.

Vil møtes igjen Hun hadde aldri trodd at innlegget skulle få så mye oppmerksomhet. Hun forteller at det har vært to litt heftige uker siden hun la det ut, men hun angrer likevel ikke.

Det har vært en morsom erfaring og resulterte i kysset hun ville ha. Hun ser heller ikke bortifra at det kan bli noe mer.

- Jeg håper jo at han vil møte meg igjen, sier hun og ler.

Uansett hvordan det skulle gå med kjærligheten det kommende året vil hun ikke vurdere samme utlysning neste år.

- Nei, da får vi håpe jeg har funnet drømmeprinsen allerede, sier hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media