Karin Fossum har med «Hviskeren» skrevet en intens studie av et sinn i oppløsning

Helstøpt psykologisk thriller. 

NY SEJER-ROMAN: Forfatteren Karin Fossum kommer i disse dager ut med sin trettende Konrad Sejer-roman, den originalt komponerte «Hviskeren». FOTO: CORNELIUS POPPE NTB/SCANPIX
NY SEJER-ROMAN: Forfatteren Karin Fossum kommer i disse dager ut med sin trettende Konrad Sejer-roman, den originalt komponerte «Hviskeren». FOTO: CORNELIUS POPPE NTB/SCANPIX Vis mer
Publisert

Ragna Riegel er en 46 år gammel, enslig kvinne. Hun bor i barndomshjemmet sitt; et lite, avsides beliggende hus på et sted som heter Kirkelina. Hun jobber på Europris og pakker ut alt fra dobørster til lysende hodeskaller og setter dem på plass i hyllene.

Hun er et nærmest gjennomsiktig menneske, mager og knusktørr. Under en halsoperasjon skjedde et uhell som gjorde at stemmebåndene ble ødelagt. Hun kan bare hviske.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer