Kåte kvinner og mumlende menn

Stjernespekket komedie som tør å være nådeløs. En stund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Det er smertefullt å si det, men den romantiske komedien «Han er faktisk ikke interessert» er inne på noe i portretteringer av venninnegrupper, disse mangehodede monstrene som i beste mening overøser en vraket venninne med smågodt og bortforklaringer på hvorfor det som skjedde, skjedde. Kanskje han ikke var kommet over eksen, kanskje ville han bare ikke binde seg. I noen riktig nådeløse observasjoner kler filmen av mekanismene mellom venninner og hvordan vi lurer hverandre for å opprettholde husfred og selvbilde.

Dette kunne med andre ord vært en skarp og morsom komedie. Det er det ikke. «Han er faktisk interessert» feiger ut ganske fort.

Grublende kvinner Filmen er basert på selvhjelpsboka ved samme navn, som igjen er basert på en episode av «Sex og singelliv». Det handler om at kvinner må innse den brutale sannheten: Han er faktisk ikke interessert. Han liker deg ikke godt nok. Glem ham og gå videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer