Karita er lei toleranse

Faren for venstresiden er at den bare går inn for dialog og humanisme. Mannlige politikere – les stortingspresidenten – gjentar at svaret er humanisme, dialog og toleranse. Hvor mange år med dialog skal vi ha før noe skjer?

Karita Bekkemellem Orheim

«Du gjør det altfor enkelt for deg selv. Veldig lett å sitte på majoritetens side og si at minoriteten må tilpasse seg.

Johan«Bekkemellom Støtter Siv! Dette blir bare bedre og bedre! Nå stjeler Frp velgere fra Ap! Nå liker jeg meg. Fortsetter det slik, vil Frp kunne danne regjering alene!

Trommende fingre«Karita er egentlig ute av politikken, men som vi ser egnet til å vende kapper etter vinden slik mediedramaturgien legger opp til.

Ole Texmo«Det er faktisk stor avstand imellom Siw og Karita. Det er også bra at kvinner fra venstresiden tør å snakke om det som er ubehagelig.

Mojo«Karita må skjønne at dette handler om en prosess som vil ta tid. Når du bryter gamle skikker, så bryter du også med familietradisjoner og i mange tilfeller, isoleres man i forhold til sosiale nettverk.

Per«Det må jo være flaut for de venstreekstreme at det er Frp som fremstår som de enste som bryr seg om undertrykte, muslimske jenter.

Travel«Det er mange på venstresiden som har vært kritiske til radikal islamisme og kvinnefiendtlighet, for eksempel Lars Gule og Shabana Rehman. Dette blir like dumt som han professoren som kritiserer Norges manglende bidrag til statsvitenskap og som tydeligvis aldri hadde hørt om Stein Rokkan.

Kalle Kannin