OVERTAR UMIDDELBART: Karpe Diem bryter med manager Morten Andreassen. FOTO: Agnete Brun / Dagbladet
OVERTAR UMIDDELBART: Karpe Diem bryter med manager Morten Andreassen. FOTO: Agnete Brun / DagbladetVis mer

Karpe Diem bryter med manageren

- Dette er veldig stort, sier ny manager Silje Larsen Borgan. 

(Dagbladet): Hip hop-duoen Karpe Diem bryter med manager Morten Andreassen.

Dette bekrefter deres nye manager Silje Larsen Borgan overfor Dagbladet. Hun opplyser at Andreassen har oppsigelsestid, men at hun overtar «ganske umiddelbart».

På spørsmål om det er en konflikt mellom Andreassen og Karpe Diem, som har ført til byttet av manager, svarer hun at det ikke er tilfelle.

- Det er ikke noen konflikt, bare et ønske om å bytte. De spurte meg om jeg ville bli manager for litt over en uke siden, sier Borgan.

Hun har jobbet med Karpe Diem siden høsten 2015, med markedsføring og promotering. Hun er også manager for Marit Larsen.

- Jeg synes det er veldig gøy å bli spurt. Det er veldig stort. Jeg har enorm respekt for Chirag og Magdi, og det er stort å få en større rolle i teamet rundt dem, sier Borgan.

Morten Andreassen har vært manager for Karpe Diem i over seks år. Han har også tidligere vært manager for Marit Larsen. Han eier også halvparten av byrået Little Big Sister sammen med Larsen Borgan.

Karpe Diem består av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. Duen har blant annet mottatt seks Spellemannspriser. I år var de nominert til fire Spellemannspriser, og vant to, i kategoriene urban og årets album.

- Det er utrolig gøy, det er jo den sjangeren vi driver med. Det var ikke forventet i det hele tatt, men det er utrolig fint å vinne i den sjangeren man holder på med, sa de til Dagbladet etterpå.