Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Karpe Diem-Magdi har med kona si på det nye albumet

«Du er nyresteinen min».

GREP DAGEN: Magdi Ytreeide Abdelmaguid gifta seg med kona Oda Felicia Bardal Sigstad i sommer. Foto: Stella Pictures
GREP DAGEN: Magdi Ytreeide Abdelmaguid gifta seg med kona Oda Felicia Bardal Sigstad i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Karpe Diem er kjent for å være familiekjære gutter. På albumet «Fire vegger» fikk Chirag Patel (28) overtalt til å få hele sin indiske familie til å stille opp på coverbildet.

Fredag kommer rapduoens femte album «Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden». Her fortsetter de familietradisjonen. Omslagsbildet prydes av Patels kusine, mens makker Magdi Ytreeide Abdelmaguids (28) lillebror er foreviget inne i coveret.

Fargelegging Men ikke nok med det. Om man hører nøye etter, kan man høre Karpe Diem-Magdis kone, Oda Felicia Bardal Sigstad, kore på låta «Nyrestein».

- Vi trengte en detalj av en kvinnelig vokal til den låta. Koringa hennes ble spilt inn på en mobiltelefon og sendt til meg mens jeg var i studio i Stockholm, sier Magdi Ytreeide Abdelmaguid til Dagbladet.

I refrenget synger de blant annet: «Du er nyresteinen min».

- Hvorfor kona di?

- Hvem som helst kunne nok ha gjort den lille «farginga» av låta, så det er mest for gøy. Det ligger ikke noe mer bak.

Det var på underholdningsprogrammet «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg at det ble kjent at rapperen hadde fridd til kjæresten i 2010.

Makkeren Chirag Patel røpet det hele da en seer lurte på hva det søteste de hadde gjort for en jente var.

- For to uker siden så kjørte Magdi til Biri, der foreldrene til kjæresten hans bor. Så ringte han på og ramlet han inn på stuegulvet, også sa han: «Jeg ber om din datters hånd,» fortalte Patel på programmet.

- Gledestårer Selve frieriet fortonet seg slik:

- Det involverte en parkeringsplass på Gran, en Toyota Corolla 97-modell, Edith Piaf, ti langstilkede røde roser, en diamantring, og et ja, sa Abdelmaguid.

- Jeg hadde hørt om begrepet gledestårer før, men jeg hadde aldri vært borti det, men da hun sa ja var det litt fuktig i øyekroken, innrømmet han, mens kjæresten selv satt blant publikum i salen.

Bryllupet ble holdt i Biri på Gjøvik den 9. juli i år.

FAMILEKJÆRE: På det nye albumet til Karpe Diem har de med seg flere familiemedlemmer.  Magdi Ytreeide Abdelmaguids kone Oda Felicia Bardal Sigstad korer på låta «Nyrestein», mens det er bilde av broren hans inni coveret. Makker Chirag Patels kusine pryder coveret. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
FAMILEKJÆRE: På det nye albumet til Karpe Diem har de med seg flere familiemedlemmer. Magdi Ytreeide Abdelmaguids kone Oda Felicia Bardal Sigstad korer på låta «Nyrestein», mens det er bilde av broren hans inni coveret. Makker Chirag Patels kusine pryder coveret. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media