Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Karpe Diem

Greie gutter.

CD: Etter at C+C Records (nesten) la på røret, er Bonnier Amigo så og si det eneste plateselskapet som fortsatt distribuerer norsk hiphop. Trist, men det betyr vel at situasjonen er omtrent som Karpe Diem skisserer opp på låta «Eksamen»: «1)Er norsk rap populært/eller er det blitt sånn at bare tulle- og kødderap selger? 2)Hvor mye teller egentlig musikk? (...), 3)Blir du kul hvis du slipper 15 tracks om at du er kul?». Legitime spørsmål, men dessverre har ikke Magdi og Chicosepoy klart å koke i hop en motgift til problemet. Riktignok triller gutta ut sjarmerende og humoristisk hverdagslivsrap med småuforutsigbare tvister, og riktignok er den likeframme produksjonen ålreit nok (The Afterglow leverer som vanlig bunnsolid synthmørke på «Galskap»). Men samtidig er «Rett fra hjertet» litt for dagligdags til å bli et viktig tillegg i den norske rapfloraen. Synd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling