KARPE: Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel utgjør rapgruppa Karpe. Foto: Agnete Brun / Dagbladet
KARPE: Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel utgjør rapgruppa Karpe. Foto: Agnete Brun / DagbladetVis mer

Karpe-topp «er lei». Solgte seg ut

Advokat og tidligere manager Morten Andreassen har ikke lenger eierandeler i Little Big Sister.

Morten Andreassen forteller at managerjobben er en kombinasjon av å være personlig assistent, hobbypsykolog og økonomiansvarlig.

- Det gidder jeg ikke lenger. Jeg er lei av å bestille togbilletter og følge artister til frokost-tv, sier Andreassen til DN.

ADVOKAT: Morten Andreassen. Foto: NTB Scanpix
ADVOKAT: Morten Andreassen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han utdyper uttalelsen overfor VG.

- Andre kan ta seg av å følge til frokost-TV. Jeg mener ikke å være overlegen, poenget mitt er bare at i Norge må man gjøre absolutt alt selv for å kunne leve av det hvis man skal kalle seg manager. Jeg vil nå heller fokusere på det jeg er flink til: jus, business og strategi.

Den mangeårige manageren og advokaten til Karpe sluttet som manager for rapgruppa i fjor. Silje Larsen Borgan, Andreassens partner i managementselskapet Little Big Sister, tok den gangen over. Nå har Andreassen i tillegg solgt sin andel av Little Big Sister og slutter også som Karpes advokat, melder Dagens Næringsliv.

Silje Larsen Borgan er dermed eneeier i selskapet og fortsetter jobben som manager for Karpe.

Morten Andreassen var manager for Karpe Diem i over seks år. Han har også tidligere vært manager for Marit Larsen. Karpe Diem, nå bare kalt Karpe, består av Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. Duoen er de siste åra slått seg opp som en av det moderne musikknorges mest suksessfulle grupper.

I 2017 gjorde de tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum. Da billettene ble lagt ut for salg forsvant 27 000 eksemplarer på rekordtid.