Anmeldelse Film «Richard Says Goodbye»

Karrieremessig er Depp døende

Han er ment å være forfriskende politisk ukorrekt i «Richard Says Goodbye», men virker mest gretten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Jeg vet ikke helt hvem som drømmer om at dette her er virkeligheten, men det er garantert noen. Richard (Johnny Depp) underviser ved et sånt universitet der alminnelige professorer har vakre villaer og kontorer på størrelse med hotellfoajeer, og der alt, inkludert datamaskinene, ser ut som om det er laget av mahogni.

Han tilbringer dagene med å være frekk mot kollegaer, spydig mot feminister og summarisk avfeiende i møte med studenter som han allerede vet kommer til å få C eller lavere, og effekten av alt dette er så uimotståelig at vennene holder fast ved ham og fagre studenter av begge kjønn vil ligge med ham. Ingen av delene er helt lette å skjønne, for frekkhetene er verken spesielt morsomme eller spesielt presise, men la gå.

Dødelig diagnose

Når Richard sparker ut i øst og vest og nord og sør, har det også med å gjøre at han har fått en dødelig kreftdiagnose, og har konkludert med at tiden er for knapp til å legge bånd på seg, verken overfor dem han liker eller dem han misliker.

Han blir det filmskaperne tilsynelatende mener er forfriskende politisk ukorrekt, og hva de fleste andre vil kalle godt gammeldags ufin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer