Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kassadama som ble popstjerne

Hun ble oppdaget i kassa i en platebutikk. Nå hører du Silje Haugum Nymoen (21) og Fleksnes-hiten «The Claptrap» på en radio nær deg.

Singelen «The Claptrap» har herjet radioer og repeat-knappen på fredagsvorspiel siden før jul. Stemmen bak, Silje Haugum Nymoen, ble oppdaget da hun jobbet som vikar i platebutikken Akers Mic i Oslo. En av Multicyde-gutta spurte om hun kjente noen damer som sang. Freidig foreslo hun seg sjøl. Singelen skulle mest selges til kompiser og sånn. Nå har den passert 13500 solgte eksemplarer .

Fredag skal Multicyde ha sin første store spillejobb. Fashion Awards i Oslo Spektrum.

Med på lasset

Multicyde er Lars Larssen Neumann (17) og Patrick Hauge (19). De hadde bare musikk og tekst klar. Melodistrekket fikk Silje utvikle sjøl. Likefullt insisterer hun at det er Multicyde som står bak «The Claptrap». Selv er hun bare «featuring» med artistnavnet Anéa.

Hennes sangerfaring er duetter med Mariah Carey foran speilet .

- Jeg har vært beskjeden med synginga mi. Jeg følte meg veldig modig da jeg prøvesang for Multicyde.

Tilbudet om egen plate er der. Når det blir hennes tur, vil hun droppe ræppen. - Jeg vil lage noe å kline til, sier ballettstudenten Silje.

FLYR HØYT: Silje (21) ble oppdaget i kassa i en platebutikk. Nå studerer hun ballett og er popstjerne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media