- Kast klærne, jenter!

KRISTIANSAND (Dagbladet): Den norske nakenveteranen Lillian Müller (47) fnyser av at norske kjendisjenter nekter å posere uten klær. - Typisk norsk dobbeltmoral. Det er så mange rare tabuer her til lands, fastslår Playboy-dronningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag skrev Dagbladet om mannebladenes kamp om å få bilder av kjendisene avkledd. Mange kjendiskvinner nekter å la klærne falle foran kamera. Blant disse er de populære værdamene Elin Tvedt og Siri M. Kalvig. Nå får de så ørene flagrer av Playboy-veteran Müller.

- De norske jentene er redde for hva folk kommer til å tro hvis de lar seg avbilde nakne, men hva er så farlig med kropp? Det er jo naturlig. Norske jenter går gjerne toppløse og halvnakne rundt på stranda, men å vise seg fram i et blad kunne de aldri tenke seg. Det er noe «weird » med nakenhet i dette landet, smeller Lillian på flytende sørlandsengelsk.

Besatt

Kristiansandsjenta slo gjennom som nakenmodell i Playboy i 1975. Med 33 opptredener i magasinet er hun tidenes mest fotograferte Playboy-modell.

Hjemme i Norge synes hun holdningene i forhold til nakenfotografering er like traurige som den gangen hun dro til USA på midten av 70-tallet.

- I kirka er det jo bilder av nakne mennesker. Men det er galt å være naken i blader. Disse rare tabuene gjør jo bare at folk blir helt besatt av sex og nakenhet, sier Lillian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer