Kaster klærne

Demi Moore (40) og Sharon Stone (45) har bevist at de kan være minst like sexy som kvinner som er mye yngre. Nå følger Daryl Hannah (42) opp med nakenbilder i Playboy.

LOS ANGELES (Dagbladet): Det er Harvey Weinstein, sjef for produksjonsselskapet Miramax, som har overbevist Daryl Hannah om å kaste klærne i novemberutgaven av Playboy i USA.

- Jeg har blitt spurt om å posere for Playboy en million ganger i løpet av de siste tjue åra, men det har aldri vært den rette anledningen, sier Hannah til Dagbladet.

Viser ikke alt

Men nå - med lanseringen av gonzo-kampsport-hyllesten «Kill Bill: Volume 1» fra kultfilmmakeren Quentin Tarantino - har hun forandret mening.

Filmen har norgespremiere 24. oktober - og for voksne filmelskere er det bare å begynne nedtellingen til høstens opplevelse på lerretet, selv om Daryl Hannah er mer sentral som nådeløse Elle Driver i del to av filmen, som allerede omtales som et mesterverk av flere kritikere.

- Playboy krever ikke den form for nakenhet som de krevde tidligere. Dessuten ville Miramax at jeg skulle markedsføre filmen i magasinet.

- Og til slutt sa Playboy: «Vi gir deg massevis av penger og du trenger ikke å vise alt.» Da jeg attpåtil fikk jobbe sammen med en fotograf jeg kjenner godt, var det greit, sier Hannah.

Denne ettermiddagen på et hotell i Beverly Hills er hun motstykket til en Hollywood-stjerne: Hun er sminkefri, har rufsete hår og er kledd i en slitt dongeribukse og en mørk utvasket Johnny Cash-skjorte. Men ekskjæresten til skuespilleren Val Kilmer, artisten Jackson Browne og John F. Kennedy jr. innrømmer overfor Dagbladet at hun ikke er fornøyd med resultatet.

De mest dristige

- Jeg ble fotografert i tre dager. Jeg gjorde 16 ulike karakterer, men nå viser det seg at de bildene jeg ikke godkjente, kom på trykk. Bildene som er i bladet er selvsagt de mest dristige, men jeg synes bildene er innenfor grensen.

- Jeg har ikke problemer med nakenhet, men jeg er sjenert. Dessuten har jeg alltid vært omgitt av filmregissører som ville at jeg skulle kaste klærne. Med unntak av filmen «Dancing At The Blue Iguana», har jeg ikke vært naken i noen film, avslutter Hannah.

<!--BTEK0--> NESTEN NAKEN: Daryl Hannahs private liv, spesielt mens hun var sammen med John F. Kennedy jr., har fått mer oppmerksomhet enn hennes filmkarriere. Nå er hun snart aktuell i Quentin Tarantinos nye «Kill Bill»-serie.<!--/BTEK0-->