Kaster seg ut i nytt enkvinnes-show

5. juli har Brit Elisabeth Haagensli premiere i Sandefjord på et splitter nytt enkvinnes-show. Det gleder hun seg til. For øvrig har hun det helt grusomt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er helt forferdelig. Jeg er fryktelig nervøs, men det må man nesten regne med når man stikker fram hodet sånn som jeg gjør.

Skriver selv

Brit Elisabeth Haagensli samarbeider med instruktør Ivar Tindberg og ABC-teatret om showet, som foreløpig ikke har fått noe navn.

- Jeg liker denne måten å jobbe på. Jeg skriver litt selv, og er med i hele prosessen, samtidig som proffe folk tar seg av alt det praktiske.

- Det blir mange nye typer i showet. Jeg vil ikke kalle dem hverdagshelter, det er det jo TV-kjendisene som leser nyheter og presenterer været som har blitt. De skal jeg ikke røre. Nei, dette handler om vanlige folk, om mennesketyper jeg er svak for. Det blir mange forskjellige karakter i høyt tempo, forteller Haagensli, og fortsetter:

- Musikalsk blir det også. Blant annet har Ingrid Bjørnov skrevet en sang til showet. Men dette er jo dritskummelt da. Jeg stikker jo hodet inn i ilden. Det er nesten verre med sommershow. Det er sommer, publikum har løs jakke og skal hygge seg. Jeg er jo en voksen dame, vet du, og blir reddere hver gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer