Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kaster seg ut i nytt enkvinnes-show

5. juli har Brit Elisabeth Haagensli premiere i Sandefjord på et splitter nytt enkvinnes-show. Det gleder hun seg til. For øvrig har hun det helt grusomt.

- Det er helt forferdelig. Jeg er fryktelig nervøs, men det må man nesten regne med når man stikker fram hodet sånn som jeg gjør.

Skriver selv

Brit Elisabeth Haagensli samarbeider med instruktør Ivar Tindberg og ABC-teatret om showet, som foreløpig ikke har fått noe navn.

- Jeg liker denne måten å jobbe på. Jeg skriver litt selv, og er med i hele prosessen, samtidig som proffe folk tar seg av alt det praktiske.

- Det blir mange nye typer i showet. Jeg vil ikke kalle dem hverdagshelter, det er det jo TV-kjendisene som leser nyheter og presenterer været som har blitt. De skal jeg ikke røre. Nei, dette handler om vanlige folk, om mennesketyper jeg er svak for. Det blir mange forskjellige karakter i høyt tempo, forteller Haagensli, og fortsetter:

- Musikalsk blir det også. Blant annet har Ingrid Bjørnov skrevet en sang til showet. Men dette er jo dritskummelt da. Jeg stikker jo hodet inn i ilden. Det er nesten verre med sommershow. Det er sommer, publikum har løs jakke og skal hygge seg. Jeg er jo en voksen dame, vet du, og blir reddere hver gang.

Tar med familien

Haagensli tar med seg familien til Sandefjord, men det blir ikke først og fremst ferie for mamma.

- Som en kollega sa: «Kroppen begynner å vri seg inn i firetida.» Da begynner jeg å jobbe, liksom.

I fjor var det Hilde Lyrån og Brede Bøe som underholdt Sandefjord med suksessrevyen «Med Hilde under armen og Brede i bånd».

Haagensli har flere ganger tidligere vært med på sommerrevyer i Sandefjord, med blant andre Rolv Wesenlund. Desto skumlere blir det å returnere på egen hånd.

- Akkurat nå er det helt forferdelig. Alt må være klart før vi reiser ned, for vi har jo ikke seks ukers prøvetid sånn som vi er vant med på teatret. Det blir å kaste seg ut i det.

REISER TIL SANDEFJORD: Brit Elisabeth Haagensli tar med seg familien til Vestfold i sommer hvor hun skal spille sitt helt nye show på Rica Park Hotel. Det er skumle greier.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling