Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Kastet isbiter på undertøysmodell

Cameron på restaurant med Justin.

(Dagbladet.no): Cameron Diaz (32) og hennes unge popkjæreste Justin Timberlake (23) skal ha vært på restaurant i Manhattan nylig. På bordet ved siden av satt Victoria\'s Secret-modellen Deanna Miller (20) og venninnene hennes, forteller sladrespalten Lowdown i New York Daily News.

- Justin og Cameron satt på bordet bak Deanna og vennene henens. Gjennom hele middagen bombarderte Cameron bakhodet til Deanna med isbiter, forteller en kilde til Lowdown.

Bakgrunnen skal ifølge meget informerte kilder være at Deanna og Justin flørtet lystig under en fotosession for herremagasinet GQ på Bahamas nylig.

- Latterlig

- Dette er en latterlig historie, og ikke sant i det hele tatt, hevder Camerons PR-mann Brad Cafarelli i en epost til New York Daily News.

Deannas mor bekreftet først historien på telefon:

- Cameron unnskyldte seg hele tida for at hun gjorde det, og sa «Oops, unnskyld jenter!», mens så fortsatte hun å gjøre det! Justin vedkjente seg ikke engang Deanna og vennene hennes. Han så ikke engang i deres retning, fortalte moren Sharon Reynolds.

- Misforståelse

ISKASTER? Cameron Diaz (32) beskyldes for å ha kastet isbiter på modellen Deanna Miller. Miller skal ha flørtet med Diaz\' kjæreste Justin Timberlake (23) på Bahamas nylig. Foto: Reuters/Scanpix
ISKASTER? Cameron Diaz (32) beskyldes for å ha kastet isbiter på modellen Deanna Miller. Miller skal ha flørtet med Diaz\' kjæreste Justin Timberlake (23) på Bahamas nylig. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Et par timer seinere ringte Reynolds tilbake og ville endre uttalelsene sine.

- Jeg snakket med Deanna og hun sa det var en stor misforståelse. Hun vil helst ikke snakke om det. Hun sier at det ikke ble siktet på henne, men på noen andre som Cameron kjente.

Hvem man skal tro på her, er ikke godt å si. At Cameron Diaz ikke går av veien for å vise hva hun mener, er imidletid ikke helt nytt.

I november ble hun saksøkt av to Los Angeles-fotografer for å ha tatt et kamera og gått fysisk til angrep på dem, assistert av Justin, rapporterte WENN via imdb.com.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media