Kastet ut av Tufte

Ikke alle som ville fikk fortsette i den nye sesongen.

(Dagbladet.no) I går ble det klart at TVNorge i samarbeid med Nordisk Film satser på en ny sesong med suksess-serien «Heia Tufte».

Samtidig annonserte kanalen at de søker fem nye deltagere til årets sesong.

Petter William Hansen er en av deltakerne fra i fjor som ikke er med når de nye sendingene går på lufta.

Han vedgår at de fem som ikke lenger er med, nok er dårlige motivert enn resten av laget.

TV-messig avgjørelse

- Det er tydelig at Nordisk film ønsket noen nye deltakere til årets sesong. Jeg tror de var fornøyde med å få ut fem stykker, sier Petter William.

Han understreker at avgjørelsen om å droppe neste sesong er en fellesbesluttning mellom produksjonsselskapet og ham selv.

Likevel tror han at enkelte av de andre fem ønsket å være med videre, men at filmselskapet ikke ønsket det samme.

 Hva mer etter Vålerenga?: Fikk spille mot Vålerenga, men fem fra «Heia Tufte» blir ikke med i neste runde. Foto: Eirik H Urke
Hva mer etter Vålerenga?: Fikk spille mot Vålerenga, men fem fra «Heia Tufte» blir ikke med i neste runde. Foto: Eirik H Urke Vis mer

Nordisk film bekrefter at enkelte av deltagerne ville bli med i en ny runde av «Heia Tufte».

- Vi hadde en helt ny castingprosess hvor alle deltagerne ble kalt inn til en samtale. Noen av de fire som ikke er med lengre ville fortsette, men hadde problemer med motivasjonen, sier produsent Karianne Førland Vennerød til Dagbladet.no.

Var ikke motivert

Petter William forteller at han selv ikke var motivert til å fortsette, og at det ble klart i løpet av samtaler med Tufte- produsentene.

- Jeg må ærlig innrømme at jeg har vanskelig for å se hvordan en ny sesong kan unngå å bli en kopi av den gamle. I første var vi et lag som sportslig sett startet på null, og endte opp med Vålerenga. Hvor kan man ta det fra der,

spør Petter William.

Selv er han klar for å gå tilbake til pedagogikkstudiene og starte i jobb fra høsten av. Likevel understreker han at de fem gamle spillerne har fått tilbud om å være med på Tufte-treningene, selv om de ikke kommer på TV.

- Det har jeg absolutt tenkt å takke ja til. Treningene er noe av det morsomste ved hele serien, og PR er ikke viktig for meg, sier Petter William til Dagbladet.no.

De fire andre som ikke blir med på en ny sesong er Trym Vike-Kittelsen, som ga seg etter to episoder, Stian Birger Lindholm, Vebjørn Koksvik og Kai Simon Fredriksen.

Ikke motivert:</B> Petter William har valgt å ikke være med i en ny sesong med «Heia Tufte». Han er redd det blir en kopi.