Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kastet ut i bare trusa

Dubai-sjeiken Mohammed Al-Habtoor ble så forbannet på elskerinna Naomi Campell (30) at han kastet henne på land fra båten sin - i bare trusa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Naomi Campell sjøl er kjent for sitt ustyrlige temperament, men nå tyder mye på at hun har møtt sin overmann: Den styrtrike Dubai-sjeiken Mohammed Al-Habtoor.

Hva som skjedde da supermodellen var på besøk i sjeik-Mohammeds luksusbåt i St. Tropez vil ikke Naomi ut med. Men det endte med en real krangel før Mohammed sendte den meget lettkledde Naomi på land. Deretter suset alle hennes eiendeler samme vei.

Forholdet mellom 30-åringen og sjeiken ble innledet i Dubai, men ble fort kontroversielt: Mohammed var gift og folkesnakket spredde seg som ild i tørt gress. Til slutt fikk sjeiken et ultimatium fra sin enda rikere far: Kutt ut Naomi - eller bli arveløs.

Men Naomi ga ikke opp og kom stadig uanmeldt til familiens luksushotell i Dubai. Til slutt tvang far-Mohammed sønnen sin til å gå ut i det største arabiske magasinet i Gulf-området. I et intervju beklaget han seg offentlig: Og nå er Naomi ute av mitt liv, lovet sjeiken ifølge jetzet.com.

LETTKLEDD: Eventyret med den arabiske sjeiken endte dårlig for Naomi Campell.