Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kastet ut kjæresten

LONDON (Dagbladet): Scary Spice, eller Mel B, har kastet forloveden på dør. For få uker siden forlovet hun seg med danseren Jimmy Gulzar, og opplyste samtidig at de to skulle gifte seg. Nå er det slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mel B (22) er den nye sjefen i Spice Girls. Like etter at de berømte fem var blitt etterlatte fire, fant Scary Spice kjærligheten. Den utvalgte var danseren Jimmy Gulzar, som danser for Spice Girls i showet som de nå turnerer med.

Krangel

Ifølge avisa The Sun, som har svært nær kontakt med Spice Girls, har de to slitt seg gjennom flere alvorlige konfrontasjoner de siste ukene.

Til slutt valgte Mel B å si stopp, og nå hevder avisa også at danseren er på vei ut av hele showet.

- Jeg er svært fortvilet. Forholdet er definitivt over, men jeg ønsker ikke å si mer, sier Mel B til The Sun.

Ikke heldig

Mel B var i over ett år sammen med islendingen Fjölnir Üsrgeirsson, men forholdet sprakk på grunn av de fire jentenes harde turneplan. Etter svært kort tid alene, oppsto det søt musikk mellom Scary Spice og danseren som imiterer henne på scenen.

Og kjærlighetskarusellen gikk igjen raskt. Det ble forlovelse etter få uker, og i tillegg planla de bryllup. Nå blir det ingenting!

UT I DET FRI: Mel B. har kvittet seg med forloveden, danseren Jimmy Gulzar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!