Katastrofal åpning  - solgte bare én kinobillett

Krigsthrilleren «Man Down», med flere Hollywood-stjerner, omsatte for 80 kroner på åpningsdagen i England.

SKIKKELIG NEDTUR: Shia LaBeouf har hovedrollen i krigsthrilleren «Man Down», som bare solgte én billett åpningshelga i England. Video: Lionsgate Movies Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Krigsthrilleren «Man Down» med Shia LaBeouf (30) i hovedrollen hadde en katastrofal premiereåpning denne helga.

Ifølge Variety spilte filmen bare inn sju pund, om lag 80 norsk kroner. Det tilsvarer én billett.

- Stakkars Shia. Det må være nye Guinness-rekord eller noen i den retningen, sier Paul Dergarabedian, senior mediaanalytiker i ComScore til bladet.

Øvrige skuespillere med i thrillerdramaet «Man Down», regissert av Dito Montiel og skrevet av Adam G. Simon, er bl.a. Kate Mara, Gary Oldman, Jai Courtney og Jose Pablo Cantillo.

Filmen ble bare vist på kino ett sted i England, i byen Burnley nord for Manchester. Samtidig var den imidlertid gjort tilgjengelig digitalt on demand for nedlasting, slik at publikum også har kunnet se den hjemme. Og neste måned lanseres den på dvd og blu-ray.

LaBeouf er kjent fra store filmsuksesser som «Transformers» og «Indiana Jones og krystallhodeskallens rike».

Skuespilleren fikk også gode anmeldelser for fjorårets «American Honey» - mens filmene «The Company Du Keep» og «Charlie Countryman» knapt er blitt registrert av kritikere og publikum, ifølge Variety.

Han har også gjort seg kontroversiell i bransjen. Blant annet ved å skjelle ut Steven Spielberg.

I starten av karrieren drømte Shia LaBoeuf (30) i likhet med mange av sine kolleger om å ha en rolle i en Spielberg-regissert film.

Men i et intervju med Variety røpet LaBoeuf at han ble skuffet over møtet med stjerneregissøren og -produsenten, som han har jobbet med i filmer som «Disturbia», «Transformers» og «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull».

- Jeg vokste opp med ideen om at du hadde kommet deg dit du skulle, hvis du fikk jobbe med Spielberg, sier skuespilleren til Variety.

Men samarbeidet skulle ikke bli slik han hadde drømt om. Da La Boeuf endelig satte sine føtter på et Spielberg-filmsett var skuffelsen stor:

- Du kommer dit, og så innser du at du ikke møter den Spielbergen du drømmer om. Du møter en annen Spielberg, som er på et annet stadie i karrieren sin. Han er ikke så mye regissør som han er en jævla bedrift, hevder 30-åringen, som opplevde at det ikke var rom for at han kunne utvikle seg som skuespiller.

NEDTUR: Krigsthrilleren «Man Down» med Shia LaBeouf (30) i hovedrollen hadde en katastrofal premiereåpning denne helga.
NEDTUR: Krigsthrilleren «Man Down» med Shia LaBeouf (30) i hovedrollen hadde en katastrofal premiereåpning denne helga. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer