Kate Bush bryter stillheten: - Jeg er ikke en eremitt!

Har gjort sitt første intervju på mange år.

SJELDEN PRAT: Kate Bush er aktuell med et nytt konsertalbum, noe som har gjort at hun har latt seg intervjue. Her er hun avbildet i 1978. Foto: NTB Scanpix
SJELDEN PRAT: Kate Bush er aktuell med et nytt konsertalbum, noe som har gjort at hun har latt seg intervjue. Her er hun avbildet i 1978. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Kate Bush gikk på scenen i Hammersmith Apollo i London for to år siden, var det første gang hun holdt en konsert siden 1979.

Det er ikke fullt så lenge siden hun har gjort et intervju, men radiopraten hun hadde med BBC i dag var hennes første på fem år.

Slår tilbake

Enigmaet Bush, som står bak låter som «Wuthering Heights», «Hounds of Love» og «This Woman's Work», slår i intervjuet tilbake mot at hun er blitt kalt «en eremitt» i tiårene hun har vært borte fra offentligheten.

- Jeg regner med at mennesker liker å sette merkelapper på andre. Akkurat denne merkelappen hang lenge igjen da jeg ikke lagde album, eller var mellom album. Jeg kan komme på mange verre ting å bli kalt, men hvordan kan man bli kalt eremitt når man går på scenen foran 3000-4000 publikummere og spiller konsert? Jeg er ingen eremitt, men jeg regner med folk føler seg komfortable med å kalle meg det, sier hun i intervjuet.

Nytt konsertalbum

Bush har ikke gitt ut ny musikk siden 2011, men er for tida aktuell med et livealbum fra konsertserien hun hadde i 2014, kalt «Before the Dawn». Her er det også inkludert en helt ny låt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer