Kate Moss blir pulverisert på ny

Får ikke fornyet Chanel-kontrakt.

I går ble det kjent at Hennes & Mauritz sa opp kontrakten med den britiske supermodellen Kate Moss, etter at hun ble avbildet i engelske Daily Mirror mens hun sniffet store doser kokain.

Hun befant seg da i studio sammen med den skandalebefengte kjæresten Pete Doherty, vokalist i Babyshambles.

I dag har enda en motegigant varslet at de ikke vil fortsette samarbeidet med Moss. Chanel har nemlig bestemt seg for at modellens nåværende kontrakt ikke vil bli fornyet når den går ut neste måned, ifølge Bloomgberg.com.

- Vi har ingen nye prosjekter med henne. Kontrakten hennes går ut neste måned, sier talskvinne for Chanel, Julie le Blevec.

- Ingen sammenheng

Ifølge nyhetsbyrået AP benekter hun derimot at dette har sammenheng med supermodellens kokainbruk.

- Kontrakten ville uansett gått ut i oktober. Dette handler ikke om å fornye eller ikke fornye kontrakten, sier Blevec, og legger til at de ikke har planer om å stoppe pågående kampanjer med Moss.

Representanter for Kate Moss\' sitt modellbyrå, Storm Agency, har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

IKKE FORNYET: Kate Moss har flere store modellkontrakter, blant annet med Chanel. Denne blir derimot ikke fornyet når den går ut neste måned. Foto: SCANPIX
IKKE FORNYET: Kate Moss har flere store modellkontrakter, blant annet med Chanel. Denne blir derimot ikke fornyet når den går ut neste måned. Foto: SCANPIX Vis mer

Nå vil uansett det britiske politiet undersøke episoden som førte til alt oppstyret.

- Assisterende politisjef Tarique Ghaffur har undersøkt saken, og har bedt betjenter fra avdelingen for sedelighetssaker om å sjekke saken som ble trukket fram av en landsdekkende avis. Vi har ingen flere kommentarer i denne saken, forteller en talskvinne for politiet.