Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kate Moss\' eks narko-siktet

Babyshambles-vokalist Pete Doherty i trøbbel - igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rockemusikeren Pete Doherty er siktet for besittelse av narkotika og heroin. 26-åringen ble arrestert 30.november, men ble først i går formelt siktet, melder nyhetsbyrået AP.

Politiet i London nektet å kommentere ryktene om at Doherty på mandag hadde avbrutt en konsert på klubben Koko, for å invitere fansen til å bli med ham i retten to dager senere.

Tidligere i fjor høst skapte Doherty og eks-kjæresten Kate Moss avisoverskrifter verden over på grunn av sitt narkotikamisbruk. I september ble nemlig supermodellen avbildet mens hun sniffet kokain i et platestudio i London.

Nå oppfordrer politiet Moss om å returnere til England, slik at hun kan avhøres i kokainsaken. Kate Moss oppholder seg for tiden i USA.

Babyshambles-vokalist Doherty huskes også for at han rett etter Kate Moss-skandalen ble tatt av politiet, da han prøvde å gjemme crack i sokkene.

Her hjemme for sin opptreden på Øya-festivalen i fjor sommer. Ikke bare kom han fem timer for sent etter å ha blitt stanset i tollen på Gardermoen, da han endelig kom på scenen spydde han foran publikum.

<B>ØNSKER Å AVHØRE MOSS: Britisk politi ber Kate Moss returnere til England, slik at de kan få avhørt henne.
<B> ROCKEREBELL?:</B> Det spørs om folk kommer til å huske Pete Doherty for musikken eller dopen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!