- Kate Moss har blitt dratt gjennom søla

Johnny Depp forsvarer eks-kjæresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Johnny Depp og Kate Moss hadde et turbulent forhold på 90-tallet, med en innlagt pause da Moss ble lagt inn på avvenningsklinikk. Også Depp slet i en periode med alkohol- og narkoproblemer.

Nå går stjernen hardt ut mot måten eks-kjæresten har blitt behandlet etter at Moss tidligere ble uthengt som kokainsniffer i Daily Mirror.

- Bare et menneske

Moss mistet en rekke modelloppdrag som følge av skandalen, og måtte på ny gjennomgå avvenning.

Hun befinner seg for tiden på Meadow-klinikken i New York.

- Hun har blitt dratt gjennom søla. Hun er ikke ute etter å bli president, hun er ikke en gjenoppstått messias. Hun er ikke noen filosof eller en som later som hun er et dydsmønster. Hun er bare et menneske, sier Depp - paradoksalt nok til samme avis som brakte avsløringene.

Moss var i studio med kjæresten Pete Doherty da hun angivelig skal ha sniffet fem striper kokain i løpet av 40 minutter. Daily Mirror publiserte bilder fra en video som avisa fikk tak i.

- Hun har blitt behandlet på en urettferdig måte, mener Depp.

VAR KJÆRESTER: Kate Moss og Johnny Depp var kjærester på 90-tallet. Her er de to på vei til premieren på «Frykt og avsky i Las Vegas» i 1998. FOTO: SCANPIX/AP
VAR KJÆRESTER: Kate Moss og Johnny Depp var kjærester på 90-tallet. Her er de to på vei til premieren på «Frykt og avsky i Las Vegas» i 1998. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Pete med passtrøbbel

Moss\' kjæreste/eks-kjæreste Pete Doherty har lyst til å besøke Moss i New York, men har problemer med å komme seg ut av landet, rapporterer Sky News.

Doherty - som ikke akkurat er noe dydsmønster - anklager kamerater for å ha stjålet passet sitt. Han finner det i hvert fall ikke.

- Han har ringt opp alle kompisene og anklaget dem for å ha stjålet det. Han er paranoid og overbevist om at noen gjør alt de kan for å forhindre ham i å møte Kate, sier en anonym kilde.

Doherty og bandet Babyshambles er for tiden aktuell med debutalbumet «Down In Albion».

SAVNER KJÆRESTEN: Men Pete Doherty må finne passet før han kan dra til New York og møte Kate Moss.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer