- Kate Moss har blitt dratt gjennom søla

Johnny Depp forsvarer eks-kjæresten.

(Dagbladet.no): Johnny Depp og Kate Moss hadde et turbulent forhold på 90-tallet, med en innlagt pause da Moss ble lagt inn på avvenningsklinikk. Også Depp slet i en periode med alkohol- og narkoproblemer.

Nå går stjernen hardt ut mot måten eks-kjæresten har blitt behandlet etter at Moss tidligere ble uthengt som kokainsniffer i Daily Mirror.

- Bare et menneske

Moss mistet en rekke modelloppdrag som følge av skandalen, og måtte på ny gjennomgå avvenning.

Hun befinner seg for tiden på Meadow-klinikken i New York.

- Hun har blitt dratt gjennom søla. Hun er ikke ute etter å bli president, hun er ikke en gjenoppstått messias. Hun er ikke noen filosof eller en som later som hun er et dydsmønster. Hun er bare et menneske, sier Depp - paradoksalt nok til samme avis som brakte avsløringene.

Moss var i studio med kjæresten Pete Doherty da hun angivelig skal ha sniffet fem striper kokain i løpet av 40 minutter. Daily Mirror publiserte bilder fra en video som avisa fikk tak i.

- Hun har blitt behandlet på en urettferdig måte, mener Depp.

VAR KJÆRESTER: Kate Moss og Johnny Depp var kjærester på 90-tallet. Her er de to på vei til premieren på «Frykt og avsky i Las Vegas» i 1998. FOTO: SCANPIX/AP
VAR KJÆRESTER: Kate Moss og Johnny Depp var kjærester på 90-tallet. Her er de to på vei til premieren på «Frykt og avsky i Las Vegas» i 1998. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Pete med passtrøbbel

Moss\' kjæreste/eks-kjæreste Pete Doherty har lyst til å besøke Moss i New York, men har problemer med å komme seg ut av landet, rapporterer Sky News.

Doherty - som ikke akkurat er noe dydsmønster - anklager kamerater for å ha stjålet passet sitt. Han finner det i hvert fall ikke.

- Han har ringt opp alle kompisene og anklaget dem for å ha stjålet det. Han er paranoid og overbevist om at noen gjør alt de kan for å forhindre ham i å møte Kate, sier en anonym kilde.

Doherty og bandet Babyshambles er for tiden aktuell med debutalbumet «Down In Albion».

SAVNER KJÆRESTEN: Men Pete Doherty må finne passet før han kan dra til New York og møte Kate Moss.