Kate Moss i fylletrøbbel

Det er ikke bare eks-kjæresten Johnny Depp som har det med å komme i trøbbel når han drikker. Nå er Kate Moss utestengt fra hotellet hun bodde på i Cannes etter en vill fest under filmfestivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og supermodellen ble ikke bare utestengt for en natt. Ifølge amerikanse aviser er hun utestengt for livstid fra Hotel du Cap på den franske rivieraen. Utestengelsen skal ha skjedd etter en heftig fest sammen med venner. Så høylytt skal de ha gått for seg at de andre hotellgjerstene så seg nødt til å klage til hotell-ledelsen.

Uten Depp

Jonny Depp, som tidligere har gått berserk på et hotellrom, var ikke til stede under festen. Men ifølge the New Tork Daily News skal paret ha sjekket ut av hotellet sammen. Depp er i Cannes for å promotere sin nye film Fear and Loathing in Las Vegas.

Moss egne agenter insisterer på at modellen ikke ble kastet ut, men reiste av fri vilje:

'Hun hadde hele tiden planlagt å reise til Moskva den dagen'.

Moss pryder neste nummer av russiske Vogue.

EKS-KJÆRESTER:</B> Kate Moss og Johnny Depp under fjorårets filmfestival i Cannes mens de ennå var kjærester. Nå fester Moss på egenhånd.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer