Kate Winslets 3D-pupper sensurert

Kinas filmtilsyn fryktet luftklåing.

FRYKTET KLÅING: Filmtilsynet i Kina fryktet både klåing og konflikter på grunn av nakenhet og sensurerte like gjerne bort hele scenen. Publikum føler seg snytt. Foto: 20th Century Fox
FRYKTET KLÅING: Filmtilsynet i Kina fryktet både klåing og konflikter på grunn av nakenhet og sensurerte like gjerne bort hele scenen. Publikum føler seg snytt. Foto: 20th Century Fox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens fans over hele verden flokker til kinoene for å se 3D-versjonen av James Camerons episke film, «Titanic», er det lagt en demper på moroa for det kinesiske publikummet.

Unngå konflikter Filmen har nemlig gått gjennom en streng sensur før den kom ut på det kinesiske markedet, skriver NRK.

Og sensureringen som fikk flest kinesere til å reagere, var at ingen fikk se scenen med Kate Winslets nakne bryster.

I scenen poserer Kate Winslets rollefigur Rose naken for en malende Leonardo DiCaprio, noe som ble for mye for det kinesiske filmtilsynet (SARFT). Scenen ble fjernet fordi de fryktet «luftklåing».     

- Med tanke på de virkelighetstro 3D-effektene, frykter vi at publikummere vil prøve å strekke ut hånden for å kjenne. Så for å unngå potensielle konflikter mellom kinogjengere som blir forstyrret på grunn av dette, har vi valgt å klippe vekk alle nakenscenene, uttaler SARFT i sin begrunnelse.  

Skuffet fans Brystene ble ikke sett på som et problem da originalfilmen ble vist for første gang i 1997, og i følge Times of India har reaksjonene blant fansen florert på sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer