Katrine Moholts datter skal opptre i «Allsang på grensen»

- En ren redaksjonell avgjørelse, sier TV 2.

- IKKE PROBLEMATISK: Katrine Moholt står som programleder i TV 2s «Allsang på grensen». Onsdag skal hennes datter opptre som Pippi på kanalen. TV 2 forklarer at det er en ren redaksjonell avgjørelse. Foto: Stella Pictures
- IKKE PROBLEMATISK: Katrine Moholt står som programleder i TV 2s «Allsang på grensen». Onsdag skal hennes datter opptre som Pippi på kanalen. TV 2 forklarer at det er en ren redaksjonell avgjørelse. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Onsdag er det klart for den femte episoden av TV 2-programmet «Allsang på grensen».

Tidligere har blant andre Sturla Berg-Johansen og Gunnar Greve stått som gjesteprogramledere, mens Katrine Moholt denne uka får med seg den svenske «Öppna din dør»-sangeren Tommy Nilsson.

Tidligere i sommer har blant anner Kurt Nilsen, Passenger og den svenske artisten Carola Häggkvist opptrådt på scenen på «Allsang på grensen».

I onsdagens program står Eric Saade på scenen, det samme gjør Martin Halla, The Rembrandts fra USA, Vassendgutane, Evelina Moholt og Idol-vinner Siri Vølstad Jensen.  Også Pippi Langstrømpe og skuespillere fra forestillingen «Pippi Langstrømpe» er ventet å gjeste showet.

- Ingen sammenheng Det er Evelina Moholt, datteren til Katrine Moholt, som har hovedrollen i Pippi. TV 2 mener det ikke er problematisk at datteren til Moholt deltar i programmet.

- Dette er en ren redaksjonell avgjørelse, og har ingen sammenheng med slektskapet til Katrine Moholt å gjøre, sier pressekontakt Christoffer Solstad Steen i TV 2 til Dagbladet.

Han forklarer at forestillingen er en del av tilbudet som bør ligge i «Allsang på grensen».

- «Allsang på grensen» dekker alle aldersgrupper, og legger tilbudet til rette deretter. Vi har tidligere hatt 80-talls musikaler, Annie, Mamma Mia og Emil i Lønneberget.

Dagbladet har prøvd å få tak i Katrine Moholt, uten å lykkes.