- Katt smakte greit

Vera fikk utvidet sitt gastronomiske reportoar på Robinson-øya. Les svarene fra nettmøtet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var ingen god følelse å bli sendt vekk fra øya uten å ha fått en eneste stemme, sier Vera Margrete Olaussen til Dagbladet.no.

I Robinsonkampen konkurrerte nemlig deltakerne parvis, i tilfeldig sammensatte par. På vinnerlaget fikk begge immunitet, mens begge på taperlaget mistet stemmeretten. Den store overraskelsen i Øyrådet var imidlertid at den som ble stemt ut, også måtte ta med seg partneren sin vekk fra Robinson-øya.

Veras konkurransemakker Joacim ble stemt ut - dolket i ryggen av de andre gutta i sin allianse. Han ble rasende, og måtte forlate ekspedisjonen sammen med Vera. Hun får imidlertid sjansen til å kjempe seg inn igjen neste søndag i duell med mannen som dro henne med ut i kveld - Joacim. Først i neste program får seerne vite hvem av de to som vinner retten til å fortsette.

- Det føltes veldig urettferdig å bli dratt med ut på grunn av stemmene til en annen, sier Vera, som ikke har fått en eneste stemme verken i dette eller tidligere programmer.

Men bortsett fra den bitre turen vekk fra øya i kveldens program, sier Vera at hun hadde en helt fantastisk tid under Robinson-ekspedisjonen.

- Jeg kunne dratt tilbake på dagen. Å få være med på dette var bedre enn å vinne i Lotto, hevder hun.

SENDT UT: Vera Margrete Olaussen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer