katta i sekken

Kattekvinnen ser bedre ut i «Catwoman» enn i «Åpen Post» - men Harald Eias versjon er mye morsommere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Se bilder fra spilletAlt om spill!Diskuter spill

JEG HAR IKKE

fått sett «Catwoman»-filmen ennå, så jeg har ikke selv fått bekreftet om den er så dårlig som folk skal ha det til. Uansett så trenger ikke filmselskapet skjelve i buksene - de har jo tross alt Halle Berry ikledd pent lite annet enn en frekk, liten lærsak. Så lenge Halle Berry har på seg lite klær i en film, kunne hun like godt sittet på en krakk og kjederøyka i to timer, og publikum ville likevel strømme til. Men hvordan er så spillet ?

PATIENCE PHILLIPS

var en kuet designer for et kosmetikkfirma, får vi vite i åpningssekvensen som kommer etter det første opplæringsbrettet. Hun og katta drar for å levere noen tegninger på en fabrikk, men der får Patience se noe hun ikke burde ha sett. Selvfølgelig blir hun oppdaget, og i fluktforsøket roter hun seg inn i et rør som straks fylles av en mystisk væske du neppe ville vasket ansiktet ditt med. Resultatet gir seg selv: Patience får katteinstinkter og -reflekser, samt en inderlig trang til å hevne seg. Så langt, så greit - men etter at åpningssekvensen er over, er det også slutt på at du helt skjønner hva som skjer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer