Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Brit Awards 2017:

Katy Perry i merkelig intervju: - Jeg skal gi dere sparken

Skaper forvirring.

PÅ RØD LØPER: Superstjerna Katy Perry innledet årets Brit Awards med et litt rart intervju. Foto: NTB Scanpix.
<div><br></div>
PÅ RØD LØPER: Superstjerna Katy Perry innledet årets Brit Awards med et litt rart intervju. Foto: NTB Scanpix.

Vis mer

(Dagbladet): På onsdag var det duket for den 37. versjonen av stjernenes Brit Awards i London, og en rekke kjente fjes møtte opp for å prise og hedre artister innen sjangeren «populærmusikk».

På gjestelista sto blant annet Rita Ora, Ellie Goulding og ikke minst norske Julie Bergan. En av dem som opptrådte under utdelingen var verdenskjente Katy Perry, som serverte et fyrverkeri av et show med den nye låta si «Chained to the rhythm».

Likevel var det mye som tydet på at ikke alt var helt som det skulle i forkant av showet. Et intervju på den røde løperen med journalistene George Shelley og Lilah Parsons i radiokanalen Capital FM utviklet seg til å bli en merkelig affære, viser en video hos Hollywood Life.

Piller for å roe nervene

Popsangeren «truet» de to reporterne med å gi dem sparken etter et intervju hvor de blant annet snakket om at Perry bruker piller for å roe nervene før en sånn opptreden.

- Jeg tar piller for sånne ting! Hallo! Nei.... jeg har sommerfugler, ropte artisten.

- Jeg skal gi dere sparken

Når hun etterpå snakket om sin kjærlighet for artisten Ed Sheeran, brøt reporter Shelley inn og sa at de ikke skulle oppta henne for lenge.

- Ja vel, da drar jeg da. Selvfølgelig kan jeg gå, svarte Perry.

Affære på den røde løperen tok brått slutt da Parsons prøvde å avslutte intervjuet med å takke for at Perry tok seg tid til å slå av en prat, og sa at artisten bare kunne gå videre.

- Skal jeg bare gå? Jeg skal gi dere sparken! ropte artisten idet hun forsvant bortover den røde løperen.

Ikke første gang

Tidligere denne måneden skapte Katy Perry store overskrifter etter en kommentar rettet mot Britney Spears som hun slang fra seg under et intervju på Grammy Awards.

Katy Perry er en amerikansk låtskriver og artist, og slo gjennom da hun gav ut albumet «One of the boys» i 2008. Albumet inneholdt de verdenskjente singlene «I kissed a girl» og «Hot N Cold», som begge solgte til platina i USA.

Perrys stemme blir klassifisert som «alt», som er den dypeste kvinnelige sangstemmen. Ellers er hun kjent for den ukonvensjonelle måten hun kler seg på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media