- Keith er Gud

My Midnight Creeps svarte leserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det ville ikke vært spesielt urimelig om noen påstod at det finnes altfor mange band her til lands, og at de som allerede har en gruppe får holde seg til den.

Men ingen har foreløpig villet ytre påstanden til My Midnight Creeps - der to av medlemmene heter Robert Burås (fra Madrugada) og Alex Kloster-Jensen (fra Ricochets).

Sonisk blues

Den øvrige besetningen består av Dag Stiberg, Mikael Lindqvist, Raymond Jensen og Bezhad Farazolahi, og nå utgir gruppa sitt selvtitulerte debutalbum til glimrende kritikker.

Referansekåte kritikere kommer trekkende med band som The Stooges, Cramps, Spacemen 3, Stones, Primal Scream, MC5, Sonics og Dirtbombs - med andre er det et band som har minst én fot plantet i en stolt skittenrocktradisjon.

Men om de er enige i referansene, eller om de i det hele tatt bryr seg om sånt, får du spørre om selv.

Du kan også felle en dom på egen hånd, for videoen til «I Fell Into A Hole» finner du her.

Hvordan forholder modergruppa seg når ett av medlemmene oppnår suksess på egen hånd? Hvordan takler My Midnight Creeps tidvis voldsom forhåndshype? Og hvor går veien videre?

STILLER PÅ NETTMØTE: My Midnight Creeps gir ut en av høstens store rockeplater.
STILLER PÅ NETTMØTE: My Midnight Creeps gir ut en av høstens store rockeplater. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer