Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Keith er ikke hjerneskadd

Og i Bergen jobber man fortsatt for fullt.

(Dagbladet.no): Rolling Stones-legenden Keith Richards er ikke hjerneskadd, og livet hans er ikke i umiddelbar fare.

Det hevder bandets publisist, etter at avisa New Zealand Herald de siste dagene har skrevet det motsatte.

- På bedringens vei

Fran Curtis sier også at det er tull at Richards måtte gjennomgå to operasjoner, etter at gitaristen hadde klaget over hodepine som følge av et fall fra et kokosnøttre for et par uker siden.

- Keith Richards ble aldri operert to ganger. Den første og eneste operasjonen ble gjennomført mandag 8. mai, og var utelukkende en suksess. Det var ingen hjerneskade, og han er på bedringens vei som forventet, sier Curtis ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Starten på europaturneen skal nå startes opp i begynnelsen av juni, og 6. juni er fortsatt offisiell konsertdato for Bergen. Det forholder arrangør Frank Nes seg til.

- Vi har ikke hørt noe som helst, og jobber normalt som om konserten skal finne sted. Før vi vet noe, kan vi heller ikke si så mye, sier Nes til Dagbladet.no.

Mye uklart

PÅ BEDRINGENS VEI: Rolling Stones står beinhardt på at Keith Richards\' helsetilstand ikke er så ille som enkelte aviser skal ha det til. FOTO: SCANPIX/EPA
PÅ BEDRINGENS VEI: Rolling Stones står beinhardt på at Keith Richards\' helsetilstand ikke er så ille som enkelte aviser skal ha det til. FOTO: SCANPIX/EPA Vis mer

Den siste tiden har det vært full forvirring rundt helsetilstanden til Richards. Senest i forrige uke sa en talskvinne for bandet at Rolling Stones-gitaristen bare hadde pådratt seg en mild hjernerystelse, og at han derfor ikke trengte operasjon.

Likevel ble han lagt inn på The Ascot hospital på New Zealand mandag.

The New Zealand Herald kunne da «avsløre» - med anonyme kilder som sannhetsvitner - at Richards hadde blitt operert allerede 28. april for hjerneblødning, og at legene på sykehuset hadde fryktet for hans liv.

Ifølge The Herald ble han skrevet ut et par dager senere, men lagt inn igjen etter å ha falt om bevisstløs og klaget over store hodesmerter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling