Keith Sweat

En overseksualisert r'n'b-sanger med overraskende bra låter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Keith Sweat er en av disse artistene som beveger seg i landskapet mellom soft soul og røff r'n'b, og som i løpet av sin tiårige karriere har solgt over 14 millioner album. Ser vi bort fra noen musikkjournalister i gratisavisa Natt & Dag, er det nesten bare amerikanere som elsker dette. Synd, fordi dette er mye bedre enn jeg trodde det var. Jeg trodde jeg ikke tålte slik «soft soul», og er overrasket over hvor tiltalende jeg finner Sweats skrytende og smårøffe sexsoul. Dessuten: Alle album som inneholder tekstlinjen «I can make love to you without touching you!», må jo ha noe ved seg.

Problemet er at et helt album som nesten bare handler om Sweats seksuelle bragder, fort kan ende opp med å låte som en eneste stor hyllest til glidemiddel. «100% All Man», «One On One» og «In & Out» er erketypiske låttitteleksempler, og viser at Sweat ikke leker sexbutikk.

Likevel: Årets kopuleringsalbum har landet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer