Kelly Hildebrandt møtte Kelly Hildebrandt på Facebook

Nå gifter de seg.

KELLY GANGER TO: Kelly Hildebrandt (t.v.) gifter seg med Kelly Hildebrandt (t.h.) i oktober. Foto: SCANPIX / AP /Kelly Carl Hildebrandt
KELLY GANGER TO: Kelly Hildebrandt (t.v.) gifter seg med Kelly Hildebrandt (t.h.) i oktober. Foto: SCANPIX / AP /Kelly Carl HildebrandtVis mer

(Dagbladet.no): Like barn leker best, heter det seg. Men for paret som gifter seg i Florida i oktober, kan en bestemt likhet by på utfordringer.

De heter akkurat det samme!

Møttes på Facebook
Det hele startet da Kelly Hildebrandt (20) fra Florida søkte opp sitt eget navn på Facebook. Hun ville sjekke om det fantes noen der ute med samme navn som henne selv. Og det gjorde det, melder blant andre nyhetsbyrået AP.

I USA kan Kelly være både jente- og guttenavn. Og i Texas bodde en 24 år gammel gutt ved navn Kelly Hildebrandt. Han hadde lagt ut et profilbilde av seg selv i bar overkropp.

- Jeg tenkte: Åh, han var søt! sier den kvinnelige Kelly Hildebrandt i et intervju med NBC.

Hun bestemte seg for å sende ham en melding, og han svarte.

- Jeg syntes hun var nokså søt. Men jeg tenkte: Oj, vi må være i slekt eller noe, sier han til AP.

Det er de ikke. Ifølge NBC har de kartlagt slektshistorien sin 250 år tilbake for å utelukke familiære bånd. Men på andre områder var det full klaff.

- Han er alt jeg noengang har lett etter, sier hun til AP.

Slettet billettbestilling
I desember i fjor, åtte måneder etter deres første Facebook-møte, fridde han til henne på en strand. Nå skal de feire bryllup med 100 gjester, og planlegger å bosette seg sammen i Florida.

De løser en del utfordringer ved å bruke mellomnavnene sine, Katrina og Carl. Men navnelikheten har allerede forårsaket problemer. De var nær ved å miste et planlagt cruise da turoperatøren slettet en av billettbestillingene deres, fordi han trodde noen hadde lagt inn samme informasjon to ganger.

Én ting er i alle fall sikkert. De har ingen planer om å gjøre Kelly Hildebrandt til et felles familienavn.

- Vi kommer definitivt ikke til å kalle barna våre Kelly, sier hun til AP.